Oana Roman a ajuns la spital! Ce i-au făcut medicii fiicei lui Petre Roman

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
17/05/2019, 17:39
Oana Roman a ajuns la spital! Ce i-au făcut medicii fiicei lui Petre Roman GALERIE FOTO
Fiica lui Petre Roman, Oana, are din nou probleme de sănătate Sursa foto: Facebook.com

Oana Roman a ajuns din nou la spital după ce în ultima perioadă a fost prezentă la numeroase evenimente și astfel s-a strâns oboseala. Fiica lui Petre Roman, Oana merge periodic la medic pentru a-și face investigații medicale după ce în urmă cu mai bine de patru ani a învins moartea.

Oana Roman, din nou la spital

Oana Roman a plecat azi la spital, din cauza unor probleme de sănătate, după ce a fost prezentă la un eveniment monden. Din fericire, nu este nimic grav, s-a adunat oboseala și vedeta a vrut să fie precaută. „Azi după eveniment m-am dus direct la spital pentru verifica o mică problemă de sănătate. Doamna doctor a fost, ca de obicei, super promptă! Am făcut niște analize şi aştept rezultatele”, a scris Oana în dreptul unei fotografii în care apare cu branula în mână.

„Sunt 4 ani și jumătate de când am învins moartea luptându-mă corp la corp cu ea! De atunci nu mai sunt la fel și permanent îmi apare câte un gând , dacă o să mai am probleme, și la orice mică durere în zona abdomenului mă duc imediat la doctor la control ! Azi a fost unul din acele momente și am profitat pentru a-mi face un set complet de analize. Nu mă opresc din a spune tuturor cât e de important să mergi la control periodic, să-ți faci analize măcar o dată pe an, să mergi la ginecolog măcar de 2 ori pe an ! Astfel poți preveni și știi mereu cum ești și cum stai din punct de vedere medical ! Un set de analize măcar o dată pe an poate face uneori diferența între a fi și a nu mai fi!”, a mărturisit Oana Roman după ce în urmă cu patru ani a fost la un pas de moarte.

Oana Roman nu a avut niciodată o siluetă suplă, dar nu a părut că este deranjată de acest lucru. În ultima perioadă, Oana a început să țină dietă și a slăbit foarte mult.  „Din ianuarie, mi-am schimbat stilul de viață. Am început să fac sport, dar nu exagerat, iar regimul alimentar e foarte simplu. Mănânc puțin și des, cam orice, dar în cantități mici. Altfel te frustrezi rău și te chinui psihic. Fac și proceduri de slăbit, de două-trei ori pe săptămână. Toate acestea, împreună, dau rezultate”, a spus vedeta pentru viva.ro.

Oana Roman a ajuns la spital după un eveniment monden
Fiica lui Petre Roman, Oana, a postat pe Instagram o fotografie în care apare cu medicul Emel Nuraltay
Sursa foto: Facebook.com

Fiica lui Petre Roman, Oana, ține dietă

„Toată viața am luptat împotriva complexelor pe care alții încercau să le arunce asupra mea. De când mă știu am fost altfel și pentru că eram altfel m-am simțit profund marginalizată. Mi s-a spus că nu sunt destul de bună, că sunt doar fata lui tata, că nu am niciun merit, că nu sunt frumoasă, că sunt grasă și câte și mai câte.”, a spus Oana Roman despre complexele sale.

Fanii au felicitat-o pe Oana pentru decizia luată și chiar i-au dat sfaturi vestimentare. „Oana eu admir foarte mult omul care ești. La mulți ani și multă sănătate!!! Aș vrea totuși să-ți sugerez o idee, anume, pune-te mai mult în valoare, ai slăbit și arăți foarte bine, renunță la volane, eu personal cred ca ar trebui să porți rochii drepte fără niciun fel de adaos pe șolduri, mi-ar place foarte mult să te văd și într-o astfel de ținuta. Te pup și îți doresc multă sănătate!”, a scris o admiratoare pe contul de Faebook al vedetei.

Oana Roman și Marius Elisei au o fiică, Maria Izabela. În februarie, micuța a împlinit cinci ani, iar părinții i-au organizat o petrecere exact ca în povești. Nu au lipsit zânele, prințesele și un tort uriaș. Vedeta a avut complicații la nașterea fetiței și nu mai poate face copii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×