Oana Roman a fost salvată de la moarte de medicul Andreei Bălan: “M-am trezit de trei ori într-o baltă de sânge”

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
12/03/2019, 12:26
Oana Roman a fost salvată de la moarte de medicul Andreei Bălan: “M-am trezit de trei ori într-o baltă de sânge” GALERIE FOTO
Oana Roman a fost salvată de la moarte de medicul Andreei Bălan

Oana Roman a fost salvată de la moarte de medicul Andreei Bălan! Femeia a povestit despre clipele de coșmar pe care le-a trăit pentru a o aduce pe lume pe fetița sa, Maria Isabela, în anul 2014. Operația de cezariană a fost una extrem de riscantă și a avut multe complicații, în urma cărora Oana Roman a ajuns de mai multe ori pe masa de operație.

Oana Roman a fost salvată de la moarte de medicul Andreei Bălan

„M-am trezit de trei ori într-o baltă de sânge la naștere. Totul a fost groaznic, de aceea, a fost nevoie de o altă intervenție. M-am operat a doua oară la acelaşi medic, eram într-o continuă panică, eram agitată. De la o simplă cezariană, am ajuns la un adevărat coşmar.

După ce am stat două zile în spital, m-am externat. Culmea, deși eram într-o stare foarte proastă, doctorul meu, nici măcar nu m-a sunat să mă întrebe cum mă simt. Când am ajuns la spital, să îmi schimb pansamentele, timp de şase săptămâni, am aflat că operaţia nu se închisese”, a declarat Oana Roman pentru wowbiz.ro

Oana Roman a ajuns de mai multe ori pe masa de operație.
Oana Roman a ajuns de mai multe ori pe masa de operație

Cum era să își piardă viața Oana Roman

Norocul Oanei Roman a fost că doctorul Doru Herghelegiu a făcut minuni la ultima intervenție chirurgicală. „Chirurgul mi-a deschis toată burta și… a început să curețe. Intervenția a durat 4 ore și ulterior am aflat că s-a îngrozit când a văzut faptul că mușchiul abdominal fusese, pe românește, mâncat de puroi, iar peretele vezicii urinare aproape perforat. Mi-a montat o plasă și am stat 4 zile la reanimare.

În total, am zăcut două săptămâni în spital, ultima data. Era să mor, a fost îngrozitor, iar doctorul meu ginecolog, cel pe mână căruia mă lăsasem cu sarcină, în care am avut atâta încredere, cel care mi a făcut cezariană și a două intervenție, pur și simplu a dispărut. S-a dat la fund și nu mi-a dat un un telefon, să mă întrebe dacă sunt bine”, a spus Oana Roman.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×