Oana Radu și Bianca Rus, scandal la Bravo, ai stil! Celebrities! pe seama dietelor și curelor de slăbire

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
26/03/2020, 13:10
Oana Radu și Bianca Rus, scandal la Bravo, ai stil! Celebrities! pe seama dietelor și curelor de slăbire
Oana Radu și Bianca Rus, scandal la Bravo, ai stil! Celebrities! pe seama dietelor și curelor de slăbire. Sursa foto: captură video Instagram.com

Concurentele „Bravo, ai stil! Celebrities!” au ajuns să se certe din orice nimic, mai puțin despre modă și stil. În ultima ediție Bianca Rus și Oana Radu și-au aruncat vorbe grele din cauza dietelor și curelor de slăbire pe care le promovează una dintre ele.

„Bravo, ai stil! Celebrities!”, despre stil sau despre jigniri și vorbe malițioase?

După ce săptămâna trecută Andreea Tonciu și Bianca Rus și-au aruncat vorbe grele din cauza hair stiliștilor, de data aceasta cântăreața a schimbat concurenta de scandal și a trecut la Oana Radu pe care o acuză că și-a micșorat stomacul și nicidecum nu a slăbit prin intermediul dietei pe care o promovează în mediul online.

„Auzi, Oana, primesc tot felul de mesaje din partea fanilor tăi. Mă confundă cu tine și îmi cer mie rețeta de slăbit. Și am auzit că ți-ai pus balon în stomac.

Eu am observat că tu ai slăbit. Și mi-au spus că rețeta ta nu funcționează, să le dau altă rețetă și dacă e adevărată chestia cu balonul în stomac”, și-a început Bianca Rus atacul îndreptat spre colega sa Oana Radu, informează viva.ro.

Oana Radu dezminte acuzațiile care i se aduc: ”Vând diete de 100 de milioane pe zi”

Cântăreața din Craiova nu a închis ochii la acuzațiile dure care i-au fost aduse de Bianca Rus și a ripostat imediat. Oana Radu susține că dieta pe care o promovează dă rezultate și foarte multe femei au slăbit cu ajutorul ei, dovadă că are un câștig zilnic de circa 100 de milioane.

„Păi hai să îți spun ceva! Vând diete de vreo sută de milioane pe zi și dacă ar fi proastă nu aș face profitul ăsta pe firmă, să știi. Doi la mână, voiam să nu fiu rea, dar vocea ta este perfectă să ne protejăm de coronavirus”, comentat Oana Radu.

„Dacă pe tine te oripilează vocea mea, pe mine mă oripilează imaginea ta! Și să le spui fanilor tăi să nu îmi mai trimită mesaje cu balonul tău din stomac, că eu m-am operat, toată țara știe”, a continuat Bianca Rus riposta la adresa Oanei Radu.

Și-a făcut sau nu Oana Radu micșorare la nivelul stomacului?

Oana Radu susține că s-a chinuit foarte mult să slăbească și chiar a fost nevoită să renunțe la sarmale ca să ajungă la forma fizică de acum. Cântăreața a mărturisit în emisiunea de la Kanal D că în situația în care și-ar fi făcut micșorare de stomac ar fi spus acest lucru public.

„Și eu am făcut un control gastric public, dacă vrei să știi, tocmai pentru oamenii ca tine, care nu au ce să facă și spun că eu mi-am pus balon.

Să știi că eu m-am chinuit foarte mult cu felul în care arăt. Hai să zicem că mi-am pus balon, dar sunt foarte mulți oameni care slăbesc zilnic și cu dieta mea. Chiar și-au pus toți balon?”, a mai spus Oana Radu.

În cele din urmă Bianca Rus și-a amenințat colega că o va da în judecată deoarece îi aduce prejudicii de imagine.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×