Bianca Rus și Andreea Tonciu, în plin război la Bravo, ai stil! Concurentele s-au certat pe hair-stiliști

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
23/03/2020, 14:39
Bianca Rus și Andreea Tonciu, în plin război la Bravo, ai stil! Concurentele s-au certat pe hair-stiliști
Bianca Rus și Andreea Tonciu, în plin război la Bravo, ai stil! Concurentele s-au certat pe hair-stiliști. Sursa foto: Instagram.com

Bianca Rus și Andreea Tociu, două dintre concurentele cele mai efervescente de la „Bravo, ai stil! Celebrities!”, au încins spiritele în ultima ediție și au pornit un adevărat război. Totul a început după ce cântăreața s-a răzbunat pentru replicile acide primite din partea Andreei Tonciu.

Războiul divelor de la „Bravo, ai stil! Celebrities! continuă între Andreea Tonciu și Bianca Rus

Emisiunea de modă „Bravo, ai stil! Celebrities” nu este doar despre haine, accesorii și coafuri, ci și despre certuri, replici acide și discuții contradictorii. Recent, cântăreața Bianca Rus și fosta asistentă TV Andreea Tonciu au început un adevărat război.

Totul a început când Bianca Rus a fost criticată dur de Andreea Tonciu în legătură cu coafura, iar ulterior cântăreața a încercat să-i ia hair-stilistul, pe Alexandru Simedru, dar nereușind s-a mulțumit cu hair-stilistul acestuia.

„Bia Rus a vrut să îi ia stilistul lui Tonciu, pe Simedru, dar, pentru că nu a reușit, pentru că Tonciu a fost foarte dură cu el și nu l-ar fi lăsat să colaboreze cu alte concurente, Bia a reușit să facă o stratagemă interesantă, și anume să îl angajeze, dacă nu pe Simedru, pe hair-stilistul acestuia. 

Bianca Rus, trasă în țeapă de stilistul „condus” de Andreea Tonciu

Se pare că însă că Bia ar fi fost sabotată de acel băiat, prin Tonciu, căci ea ar fi dat ordinele”, au declarat surse din emisiune, potrivit cancan.ro.

Bianca Rus a apărut în emisiunea de la Kanal D cu mai multe coafuri care nu au fost deloc apreciate de cei trei jurați, acest lucru enervând-o enorm pe frumoasa cântăreață. În cele din urmă artista și-a concediat stilistul și a lăsat să se înțeleagă că Simedru, stilistul Andreei Tonciu „nu este de calitate”.

„Stilistul acela i-a făcut Biei niște coafuri considerate nu numai inadecvate, dar și dezastruoase pentru ea, astfel că, enervată, Bia a decis să îl concedieze pe acesta, dând un mesaj subliminal cum că, dacă nici stilistul lui Simedru nu este bun, practic nici Simedru nu este de calitate”, au mai spus sursele citate.

Bianca Rus, evoluție spectaculoasă la nivelul coafurii

Cunoscuta artistă era catalogată atunci când a venit în emisiunea de stil că are numai coafuri „de țară”, dar Bianca Rus a dovedit contrariul și a evoluat în această privință. Se pare că în urmă cu aproximativ două săptămâni concurenta a apelat la stilistul Valentin Iulian care a mai ajutat-o și-n trecut.

„Valentin Iulian, cunoscut de toate fetele de oraș cu fițe, care se fac la păr în zona Dorobanți, i-a făcut Biancăi, în ultimele zile, niște coafuri foarte frumoase, spre invidia generală a colegelor ei de platou, care se obișnuiseră cu ideea că Bianca nu va evolua de la vechile coafuri «de nuntă» sau «de țară» cu care ne obișnuise”, au mai povestit surse din apropierea show-ului de la Kanal D.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×