Oana Radu s-a logodit cu Cătălin Dobrescu. Cântăreața are o relație cu instructorul personal

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
21/02/2020, 16:52
Oana Radu s-a logodit cu Cătălin Dobrescu. Cântăreața are o relație cu instructorul personal
Oana Radu s-a logodit cu iubitul ei Cătălin Dobrescu. Sursa foto: Instagram.com

Oana Radu și-a refăcut viața sentimentală alături de antrenorul său de fitness, Cătălin Dobrescu, iar recent vedeta a făcut o mărturisire care i-a uluit pe fani. Cântăreața a primit inelul de logodnă și se pregătește să meargă la altar alături de bărbatul care i-a furat inima.

Cântăreața Oana Radu s-a logodit cu iubitul ei, Cătălin

Concurenta „Bravo, ai stil! Celebrities” Oana Radu a postat pe una dintre rețelele de socializare o imagine în care apare cu un inel super cu o piatră albastră. Îndrăgita artistă a mărturisit că este extrem de fericită pentru că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei Cătălin Dobrescu.

Cântăreața nu a ezitat și a spus „Da”, în ciuda faptului că relația cu antrenorul de fitness durează de câteva luni și a început la scurt timp după ce fostul iubit al vedetei, Alin, a murit incendiat de un vecin care este cunoscut ca având probleme psihice.

„Nu mi l-am cumpărat singură. Şi da! Am fost cerută în căsătorie. Nu îmi vine să cred cât sunt de fericită. Am zis DA! (…) Sunt foarte fericită alături de el şi ăsta este şi motivul pentru care am fost atât de volubilă”, a declarat Oana Radu, relatează evz.ro.

Oana Radu despre inelul de logodnă primit de la Cătălin Dobrescu

„DA pentru toată viața cu tine Cătălin Dobrescu! Te iubesc!”, a scris vedeta în dreptul imaginii postate pe contul de Instagram. „Și eu te iubesc contesa mea❤️❤️❤️
Bunul Dumnezeu să ne ajute!”,
i-a răspuns antrenorul de fitness.

Frumoasa blondină este în culmea fericirii și a mărturisit că era încântată și dacă primea un inel de logodnă câștigat la pufuleții cu surpriză. Oana Radu iubește cu foc și patimă și sentimentele îi sunt împărtășite întocmai.

„Am simţit nevoia să ştie multă lume cât de fericită sunt. Aş fi fost fericită şi dacă mă cerea cu un inel de la pufuleţii cu surprize” , a mai adăugat artista din Craiova.

Cântăreața s-a mutat deja împreună cu iubitul ei Cătălin, iar lucrurile se pare că merg din ce în ce mai bine între cei doi îndrăgostiți. Oana Radu are gânduri serioase în ceea ce privește actuala relație amoroasă și se gândește deja și la copii.

„Oana înseamnă totul pentru mine. A trecut printr-o perioadă foarte grea. Chiar merită să fie iubită şi fericită, voi face tot posibilul ca să se întâmple acest lucru”, a declarat Cătălin în timpul unui moment din emisiunea de la Kanal D în care artista este concurentă.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×