Oana Radu, noua concurentă de la Bravo, ai stil Celebrities. Cântăreața va putea fi văzută în emisiune de miercuri, 12 februarie – VIDEO

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
09/02/2020, 21:26
Oana Radu, noua concurentă de la Bravo, ai stil Celebrities. Cântăreața va putea fi văzută în emisiune de miercuri, 12 februarie – VIDEO
Oana Radu, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities! Sursa foto: dcnews.ro

Oana Radu se alătură show-ului ”Bravo, ai stil! Celebrities!” Anunțul a fost făcut chiar de televiziunea Kanal D, care a publicat deja secvențe din prima apariție a cântăreței în celebra emisiune. Videoclipul lansat de ”Bravo, ai stil! Celebrities!” a surprins și reacția celorlalte concurente la vederea Oanei Radu.

Oana Radu, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities!

Oana Radu trece printr-o perioadă bună din viața ei. Artista a trecut peste evenimentul tragic de anul trecut, când iubitul său a murit după ce a fost incendiat de o persoană cu probleme mintale. Cântăreața și-a refăcut viața, alături de antrenorul său de fitness.

Rămâne de văzut cum va continua emisiunea fără Maria Ilioiu, care a declanșat foarte multe scandaluri, dar care a acuzat după aceea televiziune Kanal D că a trucat imaginile și că au tăiat la montaj momentele când ea era atacată de celelalte colege și s-a lăsat doar momentul când ea jignea.

Maria Ilioiu a ieșit cu scandal din emisiunea de la Kanal D

Frumoasa Maria Ilioiu a acuzat că ea a fost cooptată în emisiunea respectivă doar pentru a fi făcută de râs. pentru a fi denigrată. Unul dintre cele mai mari scandaluri iscate la emisiunea de la Kanald D s-a încheiat după ce poliția și-a făcut apariția și le-a despărțit pe Maria Ilioiu și pe Andreea Tonciu.

„Da, a fost o bătaie ca în filme între mine și Andreea, mă bucur că am ciufulit-o bine. Am rupt-o pe genunchi, cum nu se aștepta nimeni. Pentru că și-a permis să îmi bage mâna în păr și să mă tragă.

Momentul în care o amețită vine și își bagă mâna în părul tău o iei și o dai cu capul de genunchi. Cum e posibil ca acest cap de bețisor folosit vine să-și bage mâna în părul meu. M-am dus la filmări, și cum eram la machiaj, această Tonciulină m-a făcut prostituată.

Această bătaie a fost filmată, dar nu vor da la tv. Eu le-am zis tuturor «Voi știți ce face Tonciu când primește 100 de euro pentru a face sex, ea dă 50 euro rest». Ea a venit și mi-a băgat mâna în păr”, a spus Maria Ilioiu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×