Oana Radu, detalii intime despre relația cu antrenorul ei de fitness. ”Faptul că am lansat dieta ne-a unit cel mai tare”

Daniel Scripcaru  
înStiri mondene
30/01/2020, 21:59
Oana Radu, detalii intime despre relația cu antrenorul ei de fitness. ”Faptul că am lansat dieta ne-a unit cel mai tare”
Oana Radu a vorbit despre primul sărut cu antrenorul ei de fitness. Sursa foto: vdtonline.com

Oana Radu a făcut noi declarații despre iubitul ei, pe care îl cunoaște de mult timp, dar care se pare că a făcut primul pas după ce artista a slăbit foarte mult, iar acum arată foarte bine.

Oana Radu a vorbit despre primul sărut cu antrenorul ei de fitness

Vedeta a vorbit deschis despre primul sărut și despre relația pe care o avea cu Cătălin Dobrescu înainte să devină iubitul ei. Acesta a ajutat-o mult, deoarece este antrenor de fitness și a avut grijă ca vedeta să ajungă la silueta pe care o are în prezent.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Când am spus că nu suntem împreună, nu eram împreună, dar asta nu înseamnă că sentimentele trebuiau spuse la televizor. Noi am ieșit toată viața, cu el a fost prima oară când am făcut sport cu adevărat.

”El a făcut primul pas”

Ne vedeam zilnic, dar ceea ce ne-a unit a fost faptul că m-au uimit oamenii care slăbeau. Faptul că am lansat dieta ne-a unit cel mai tare. El a făcut primul pas, primul sărut a fost în mașină.

Noi ne ciondăneam și înainte, când eram prieteni, dar discuțiile în contradictoriu sunt legate de stilul meu de viață și de dietă. Eu am dus o viață destul de leneșă”, a declarat Oana Radu, la Star Matinal, potrivit Spynews.

Cei doi se afișează din ce în ce mai mult și antrenorul de fitness a vorbit chiar și despre o posibilă căsătorie cu eleva și iubita sa, Oana Radu.

Cei doi chiar s-au mutat împreună, iar relația este una foarte serioasă. Într-un live făcut în urmă cu câteva luni pe pagina sa de socializare, Oana Radu l-a invitat la cadru și pe iubitul ei, Cătălin, iar momentul a fost privit foarte bine de către fanii artistei, care îi urmăresc cu atenție pe cei doi.

Fanii i-au adresat mai multe întrebari, iar la una dintre acestea, Cătălin a dat un răspuns la care nu se aștepta nimeni. ”Sunt viitorul ei soț”, a spus acesta.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×