Roxana Vancea, cerută în căsătorie de iubitul ei. Cum arată inelul de logodnă. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
25/11/2019, 16:10
Roxana Vancea, cerută în căsătorie de iubitul ei. Cum arată inelul de logodnă. FOTO GALERIE FOTO
Roxana Vancea s-a logodit cu iubitul ei, Dragoș. Sursa foto: Instagram.com

Roxana Vancea este în culmea fericirii și a împărtășit cu fanii acest sentiment. Fosta iubită a actorului Mihai Bendeac a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu un buchet de flori și un inel cu diamante, semn că frumoasa brunetă s-a logodit.

Roxana Vancea, pregătită pentru căsătorie

Roxana Vancea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Dragoș Paiu, un cunoscut antrenor de fitness. Relația celor doi merge excelent dovadă fiind și inelul pe care l-a primit frumoasa brunetă. Fosta asistentă TV a fost cerută în căsătorie și nu a ezitat nicio secundă.

Fosta iubită a actorului Mihai Bendeac a spus „DA” și a dorit să împărtășească cu fanii noul ei statut. Bruneta a postat pe contul de Instagram o fotografie în care apare un buchet de trandafiri albi și roșii și inelul de logodnă pe care l-a primit de la iubitul ei, Dragoș.

Roxana Vancea, declarație amoroasă pentru iubitul ei

Relația dintre Roxana Vancea și Dragoș Paiu a început timid, departe de ochii curioșilor, dar de curând cei doi și-au asumat sentimentele pe care le au și au recunoscut că sunt împreună. Fosta asistentă TV i-a făcut iubitul ei o declarație impresionantă pe rețelele de socializare.

„Toată lumea spune că iubirea doare, dar asta nu este adevărat. Singurătatea doare. Respingerea doare. Să pierzi pe cineva doare. Invidia doare. Toată lumea confundă aceste lucruri cu iubirea. Dar, în realitate, iubirea este singurul lucru din lumea asta care acoperă toată durerea și care te face să te simți din nou minunat ♥️ @dragos_syko”, a scris frumoasa brunetă pe contul de Instagram.

Cunoscutul antrenor de fitness are un copil în vârstă de 2 ani dintr-o relație anterioară, iar băiatul se înțelege de minune cu Vancea. În urmă cu câteva ore Roxana a postat o fotografie adorabilă cu băiețelul iubitului ei, în timp ce copilul doarme.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×