Roxana Vancea a pus bărbații pe jar! Cum a fost fotografiată la mare. Imaginea care a strâns mii de aprecieri

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
22/07/2019, 18:55
Roxana Vancea a pus bărbații pe jar! Cum a fost fotografiată la mare. Imaginea care a strâns mii de aprecieri GALERIE FOTO
Roxana Vancea nu ezită să-și arate trupul fără cusur și formele apetisante. Sursa foto: Instagram.com

Roxana Vancea este una dintre femeile cele mai dorite din România. Fosta asistentă TV nu are inhibiții când vine vorba să poze nud. De data aceasta Roxana Vancea a pozat complet goală pe o saltea gonflabilă. Fotografia postată pe contul personal de Instagram a atras sute de like-uri.

Roxana Vancea a pozat complet goală

Roxana Vancea a luat mințile bărbaților cu o fotografie pe care a postat-o pe contul de Instagram. Fosta asistentă TV de la emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani” s-a fotografiat complet goală pe o saltea făcând plajă. Fotografia a strâns sute de like-uri din partea fanilor din mediul virtual și a pus pe jar toți bărbații. Roxana este mândră de corpul ei bine definit și nu ratează nicio ocazie de a-și arăta formele apetisante.

Roxana Vancea (29 de ani) este originară din municipul Târgu-Jiu. Vedeta a declarat că iubește sportul și a fost chiar și instructor de fitness cu acte în regulă. „Mă ocup doar de fete, iar dacă cineva mă vrea antrenor personal, cred că preţul meu ar fi de 200 de euro lunar. Am un preț corect.”, a declarat fostul model într-un interviu, potrivit cancan.ro.

Fosta asistentă TV a avut o relație cu Mihai Bendeac
Roxana Vancea nu are inhibiții. S-a fotografiat complet goală pe o saltea făcând plajă. Sursa foto: Instagram.com

Roxana Vancea s-a iubit cu Mihai Bendeac

Roxana Vancea și Mihai Bendeac au trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar drumurile lor s-au despărțit. Deși presa i-a mai cuplat de câteva ori de la despărțire se pare că fosta asistentă TV și actorul Mihai Bendeac au rămas în relații foarte bune. Cei doi își permit să facă glume fără perdea pe seama celuilalt. Unii ar putea spune că glumele lor sunt cam deplasate, dar se pare că juratul ”iUmor” și fostul model nu se supără.

„Toată lumea crede că Mihai este un tip funny și nu ai cum să te plictisești lângă el. Dar este atât de plictisitor încât și prietenii lui imaginari se plictisesc lângă el. Fiind atât de plictistor mi-a propus să mai aducem o a treia persoană în dormitor… un bărbat. Am acceptat… am fost încântată, dar am fost folosită pe post de cameraman. Câteodată îmi pare rău că relația noastră s-a terminat.”, a spus Roxana Vancea în timpul unui roast, conform wowbiz.ro.

„Vreau să-ți spun că tu chiar ai fost un invitat pe măsură în viața mea și că în moment extrem de grele mi-ai fost alături. Pentru asta te voi iubi toată viața mea. Am așteptat să te întreb asta toată viața mea.”, a fost răspunsul lui Mihai Bendeac.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×