Oana Radu nu se sfiește să își arate iubitul pe internet: “Nu vă mint, el este iubitul meu”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
10/01/2020, 16:00
Oana Radu nu se sfiește să își arate iubitul pe internet: “Nu vă mint, el este iubitul meu”
Oana Radu s-a filmat în ipostaze tandre alături de iubitul său, instructorul de fitness Cătălin Dobrescu. Sursa foto: Instagram

Chiar dacă au trecut doar câteva luni de la moartea iubitului său, incendiat în scara blocului cu un cocktail Molotov, Oana Radu trăiește o nouă poveste de dragoste și nu se sfiește să se afișeze în public alături de bărbatul care i-a cucerit inima. De altfel, îndrăgita cântăreață a postat recent pe rețelele de socializare mai multe filmulețe în care apare în ipostaze tandre alături de partenerul său.

Irina Radu dă cărțile pe față: „Nu vă mint, el este iubitul meu”

El este iubitul meu. Nu vă mint. El este iubitul meu”, le-a transmis Oana tuturor celor care îi urmăresc activitatea în mediul online, iar reacția lui Cătălin, care îi este și antrenor personal de fitness, nu a întârziat să apară. Sufletul meu”, și-a alintat acesta iubita, fără să mai țină cont de toți cei care îi priveau.

Apoi, bărbatul a început să o sărute cu foc pe frumoasa blondină, semn că nu a mai putut să își stăpânească sentimentele. „Fii dur, așa cum te-am cunoscut”, i-a replicat Oana, vizibil amuzată de întreaga situație.

Oana Radu, criticată de fani pentru că se afișează cu noul iubit

Cum era de așteptat, imaginile postate de Oana Radu alături de noul iubit au stârnit numeroase critici din partea fanilor, dezamăgiți de faptul că artista s-a îndrăgostit de antrenorul său de fitness după numai trei luni de la moartea fostului partener.

Cam repede pentru o relație, de-abia ți-a murit iubitul”, „A reușit să-l uite mai repede. Când a murit iubitul meu, mi-au trebuit 2 ani să-mi fac altă relație, iar de uitat nu am cum să-l uitPăi parcă nu formai un cuplu cu antrenorul tău, acum sunteți?”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor la vederea ipostazelor tandre în care Oana Radu a fost surprinsă alături de Cătălin Dobrescu.

Dacă te uiți la el pe profil, prima poză împreună e din noiembrie, deci, da… cât timp a apărut la televizor zicea că nu și ce suferea și plângea”, Păi ce vrei să facă? De întors iubitul ei nu se va mai întoarce, din păcate… Normal că are dreptul să își refacă viața, mai devreme sau mai târziu”, au mai scris internauții.

Dacă acum își trăiește nestingherită povestea de dragoste și își asumă tot ce face, în urmă cu puțin timp Oana Radu afirma sus și tare că zvonurile apărute în presă sunt pure speculații. Asta deși imaginile în care era surprinsă vorbeau de la sine și demonstrau că între artistă și antrenorul său de fitness există mai mult decât o frumoasă prietenie.

Au fost nişte poze pe care le-am postat pur şi simplu. Nu fac nimic din ceea ce el nu şi-ar dori pentru mine[…] „Sunt un om liber, când voi avea un anunţ de făcut, îl voi face. Pe Cătălin îl ştiu de mulţi ani şi suntem prieteni buni. Eu am avut parte de susţinerea multor oameni, dar unii oameni mi-au spus că uite cât de mult l-ai iubit, pentru că deja ai un nou iubit”, spunea Oana Radu în urmă cu ceva timp.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×