Oana Radu și-a scos noul iubit în lume, la 5 luni de la moartea fostului ei partener: „Sunt un om liber” – Foto

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
02/01/2020, 13:44
Oana Radu și-a scos noul iubit în lume, la 5 luni de la moartea fostului ei partener: „Sunt un om liber” – Foto GALERIE FOTO
Oana Radu nu își mai ascunde iubitul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

5 luni. Acesta a fost timpul necesar pentru ca Oana Radu să-și vindece inima rănită de pierderea iubitului ei. Artista și-a refăcut viața în brațele unui alt tânăr, iar fotografiile postate de vedetă cu noul partener au fost asumate confirmând cu jumătate de gură că, da, are pe altcineva.

Oana Radu are o nouă relație

Important: Dacă vrei să vezi fotografiile cu Oana Radu și iubitul ei, accesează galeria foto a articolului.

Vedeta a postat trei fotografii la secțiunea Story a contului ei de Instagram alături de partenerul cu care se iubește acum. Cântăreața a colindat cu iubitul mai multe locuri din Transilvania, iar în unele poze apar ținându-se de mână, confirmând toate speculațiile apărute în presă.

Acum câteva luni a negat actuala legătură

„Au fost nişte poze pe care le-am postat pur şi simplu. Nu fac nimic din ceea ce el nu şi-ar dori pentru mine”, spunea Oana Radu acum câteva luni, la Xtra Night Show, scrie a1.ro.

„Sunt un om liber, când voi avea un anunţ de făcut, îl voi face. Pe Cătălin îl ştiu de mulţi ani şi suntem prieteni buni. Eu am avut parte de susţinerea multor oameni, dar unii oameni mi-au spus că uite cât de mult l-ai iubit, pentru că deja ai un nou iubit”, a completat Oana Radu.

„Era nebunul cartierului. Spunea că este Satana. Prietenul meu l-a ajutat mereu, a fost în casă la mama iubitului meu, a mâncat acolo. I-a dat cu o sticlă cu benzină în cap, a explodat şi a luat foc”, spunea Oana despre nefericitul eveniment în urma căruia iubitul ei a murit.

„În dimineaţa aceea s-au întâlnit şi i-a zis, ce faci, mă, te-ai făcut bucureştean? Dar el este un om pe care îl ştii că este nebun şi nu iei în seamă ce zice. Mi-e foarte rău. L-a transferat la Craiova întâi şi apoi cu un elicopter la Bucureşti”, a mai spus Oana atunci.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×