Oana Radu, schimbare radicală după moartea iubitului! A slăbit 30 de kg

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
30/10/2019, 13:49
Oana Radu, schimbare radicală după moartea iubitului! A slăbit 30 de kg
Oana Radu a slăbit enorm după moartea iubitului său. Sursa foto: wowbiz.ro

Clipele cumplite prin care a trecut în ultimele luni, după moartea iubitului său, incendiat de un vecin chiar în scara de blocului în care locuia, și-au pus amprenta asupra Oanei Radu. Îndrăgita artistă a reușit să slăbească 30 de kilograme într-un timp extrem de scurt, ajungând, practic, de nerecunoscut.

Oana Radu, transformare incredibilă după moartea iubitului său

Sfâșiată de durere la aflarea veștii că bărbatul alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste nu mai este printre noi, Oana Radu a dispărut complet din spațiul public, alimentând astfel zvonurile conform căreia ar pune punct carierei muzicale. Cu ajutorul prietenilor, a reușit să deășească, însă, momentul dificil și, mai mult decât atât, a simțit nevoia unei reinventări. „M-am decis să fac ceva cu viața mea”, le-a transmis frumoasa blondină fanilor săi din mediul online, dezvăluind, totodată, secretele transformării sale spectaculoase.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

De 4 ani de zile mă lupt cu anxietatea și cu atacurile de panică, pe care nu le-am avut atât de grave ca acum, care nu mi-au dominat viața atât de grav cum mi-au dominat-o în ultimii doi ani de zile, în care efectiv nu mai puteam să fac nimic. Mi-e frică să pășesc pe stradă, mi-e frică să fac orice și, din încăpățânare, nu am vrut să consult un psiholog. M-am încăpățânt și am zis că vreau s-o fac singură, s-a destăinuit Oana Radu.

Oana Radu, transformare incredibilă într-un timp foarte scurt. Sursa foto: Instagram
Oana Radu, transformare incredibilă într-un timp foarte scurt. Sursa foto: Instagram

Oana Radu a lansat o melodie în memoria iubitului său

Cum nu putea sta departe de muzică, artista a lansat de curând o nouă melodie, iar aceasta este una cât se poate de specială. Vorbim despre un cântec dedicat iubitului său și compus cu puțin timp înainte de cumplita tragedie.

Am scris o piesă de dragoste, fiind îndrăgostită, Doddy mi-a zis că nu mi se potrivește, dar lui Alin, iubitul meu, îi plăcea mult piesa asta. Mi-a zis că dacă ar putea alege, ar spune că piesa trebuie cântată de mine. Am decis să lansăm piesa, îmi pare rău că nu a apucat să o asculte, sunt convinsă că o va asculta de Acolo. Ceea ce simt eu pentru el este în această piesă”, a scris Oana Radu pe contul personal de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×