Oana Radu, schimbare radicală după moartea iubitului! A slăbit 30 de kg

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
30/10/2019, 13:49
Oana Radu, schimbare radicală după moartea iubitului! A slăbit 30 de kg
Oana Radu a slăbit enorm după moartea iubitului său. Sursa foto: wowbiz.ro

Clipele cumplite prin care a trecut în ultimele luni, după moartea iubitului său, incendiat de un vecin chiar în scara de blocului în care locuia, și-au pus amprenta asupra Oanei Radu. Îndrăgita artistă a reușit să slăbească 30 de kilograme într-un timp extrem de scurt, ajungând, practic, de nerecunoscut.

Oana Radu, transformare incredibilă după moartea iubitului său

Sfâșiată de durere la aflarea veștii că bărbatul alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste nu mai este printre noi, Oana Radu a dispărut complet din spațiul public, alimentând astfel zvonurile conform căreia ar pune punct carierei muzicale. Cu ajutorul prietenilor, a reușit să deășească, însă, momentul dificil și, mai mult decât atât, a simțit nevoia unei reinventări. „M-am decis să fac ceva cu viața mea”, le-a transmis frumoasa blondină fanilor săi din mediul online, dezvăluind, totodată, secretele transformării sale spectaculoase.

De 4 ani de zile mă lupt cu anxietatea și cu atacurile de panică, pe care nu le-am avut atât de grave ca acum, care nu mi-au dominat viața atât de grav cum mi-au dominat-o în ultimii doi ani de zile, în care efectiv nu mai puteam să fac nimic. Mi-e frică să pășesc pe stradă, mi-e frică să fac orice și, din încăpățânare, nu am vrut să consult un psiholog. M-am încăpățânt și am zis că vreau s-o fac singură, s-a destăinuit Oana Radu.

Oana Radu, transformare incredibilă într-un timp foarte scurt. Sursa foto: Instagram
Oana Radu, transformare incredibilă într-un timp foarte scurt. Sursa foto: Instagram

Oana Radu a lansat o melodie în memoria iubitului său

Cum nu putea sta departe de muzică, artista a lansat de curând o nouă melodie, iar aceasta este una cât se poate de specială. Vorbim despre un cântec dedicat iubitului său și compus cu puțin timp înainte de cumplita tragedie.

Am scris o piesă de dragoste, fiind îndrăgostită, Doddy mi-a zis că nu mi se potrivește, dar lui Alin, iubitul meu, îi plăcea mult piesa asta. Mi-a zis că dacă ar putea alege, ar spune că piesa trebuie cântată de mine. Am decis să lansăm piesa, îmi pare rău că nu a apucat să o asculte, sunt convinsă că o va asculta de Acolo. Ceea ce simt eu pentru el este în această piesă”, a scris Oana Radu pe contul personal de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×