Oana Lis, ultimele declarații despre soțul ei, Viorel Lis! „Cred că e ultima lui dorință”

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
01/11/2019, 09:46
Oana Lis, ultimele declarații despre soțul ei, Viorel Lis! „Cred că e ultima lui dorință” GALERIE FOTO
Oana Lis spune că soțul ei ar vrea să o vadă mai mult în bucătărie. Sursa foto - facebook

Oana Lis a oferit ultimele declarații despre soțul ei, Viorel Lis! Soția fostului primar al Bucureștiului spune că acesta și-ar dori enorm să o vadă în bucătărie, însă pentru ea lucrurile nu stau chiar așa. Oana Lis a precizat că îi place să gătească strict lucruri ușoare. În rest, aceasta nu se sfiește să apeleze la firmele de catering. „Sunt gospodină doar la televizor, mai fac chestii ușoare. Cumpăr mâncare de la catering, o încălzesc.

Oana Lis, ultimele declarații despre soțul ei, Viorel Lis!

Între mine și Viorel este război pe dulciuri. Cred că e ultima lui dorință, să mă vadă pe mine gătind. El m-a cucerit, mă ducea la cele mai scumpe restaurante, el m-a învățat prost, să mănânc la restaurant. Nu credeam că o să stau atâta timp cu Viorel. Când pleca bunica mea la târg, îmi lăsa treabă de făcut și eu aveam diferiți băieți și îi chemam la mine.

Băieții îmi puneau porumbii în pătul, cineva îmi tăia găinile. Viorel îmi gătea la începutul relației, dar acum e obositor”,  a spus Oana Lis, în emisiunea „Agenția VIP” de la Antena Stars. De altfel, soția fostului primar a transmis că au fost la un pas de moarte. Un cauciuc le-a explodat pe autostradă și doar instinctul de moment al ei i-a salvat de la o adevărată tragedie.

La un pas de tragedie

„Mamă, dragii mei, mare cumpăna am avut ieri pe autostradă! Din cauza denivelărilor de pe asflat, condițiilor meteo-ploua combinate cu cauciucuri de vara, uzate, mi-a explodat un cauciuc,apoi mi-a rămas şi masina fără baterie! Multumesc lui Dumnezeu, încă o dată am simțit ajutor divin într-un moment cheie, căci nefiind în coloană de tiruri ce erau la 5 min de mine, am reușit să redresez maşina şi să nu derapez!

Mare noroc avem şi cu internetul acum, am găsit repede un site specializat! Mulţumim pentru depanarea rapidă! Bine că n-am pățit numic grav!!! Că eu ca eu, dar nu stiu ce vă făceați voi fără mine!!!! Viaţa e cea mai importantă ai fiecare secunda contează!!! ???”, a scris Oana Lis pe o rețea de socializare

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×