Oana Lis, mesaj dureros. „Nu e corect ca unul venit din Italia, dar tânăr, să beneficieze de aparat de respirat înaintea lui Viorel”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
23/03/2020, 18:26
Oana Lis, mesaj dureros. „Nu e corect ca unul venit din Italia, dar tânăr, să beneficieze de aparat de respirat înaintea lui Viorel”
Pana Lis a devenit o persoană responsabilă în timpul epidemiei de coronavirus. Sursa foto: Facebook

Oana Lis s-a conformat mesajului autorităţilor din această perioadă de a sta acasă. Vedeta se teme pentru viaţa lui Viorel Lis, ştiindu-se faptul că pacienţii în vârstă şi cunoscuţi cu alte afecţiuni de sănătate sunt primii afectaţi de virusul ucigaş. Oana Lis mai iese doar pentru scurte cumpărături.

Oana Lis, scenariu în care Viorel Lis ar fi infectat cu coronavirus. „Nu e corect ca unul venit din Italia, dar tânăr, să beneficieze de aparat de respirat înaintea lui Viorel”

Oana Lis a renunţat la viaţa socială pe care o avea înainte de epidemia de coronavirus şi a devenit o persoană responsabilă. Soţia lui Viorel Lis a hotărât să se autoizoleze fiindcă îi este frică ca odată ieşită pe afară să nu îl infecteze cu periculosul virus pe fostul edil al Bucureştiului, mai ales că acesta este cunoscut şi cu alte afecţiuni de sănătate.

Vedeta nu mai iese din casă decât pentru scurte cumpărături. Astfel, Oana Lis a transmis fanilor ei un mesaj după ce a ieşit sâmbătă, 21 martie, la cumpărături şi a văzut străzile din Bucureşti pline, precum şi lume în parcuri.

Sunt trista…pentru mine…pentru voi…Eu stau in casa foarte mult acum, deși sunt o ființa foarte socială…am ieșit sa cumpăr ce e necesar …Si e lume pe strazi si in parcul Herăstrău (ii vad acum…) si bătrâni si adolescenți…si noi stam in casa ca prostii!!!

Regulile ar trebui sa fie pentru toti la fel!!!… dar, din contra…fiecare face ce-l taie capu’…fara sa se gândească ca suntem toti interconectati, ca societate…ca ființe pe pământul asta aici si acum!!! Da, se expun multi!!!

Si nu mi se pare normal sa fie la o adică…un singur aparat respirator si sa aleagă intre unul venit din Italia, dar tânăr care nu a contribuit aici la impozit nu a facut nimic pentru România si Viorel sa nu beneficieze…ca e in vârsta si are si alte boli…

Viorel, care a muncit 50 ani in Romania (cand era primar muncea 17 ore pe zi)… care datorita lui (ce s-a facut si demarat in perioada lui) avem Apa Nova – apa potabilă, poliția locală e inventata ca serviciu public de Viorel, a facut prima groapa ecologică din România etc. Vi se pare corect si normal??”, este mesajul Oanei Lis.

De partea cealaltă, Viorel Lis obişnuit ca soţia lui să umble zilnic prin cafenelele şi restaurantele Bucureştiului a făcut haz de nacazul acesteia şi a scris şi el un mesaj, în stilu-i caracteristic. Mesajul a fost scris de mână de către fostul primar al Bucureştiului, fotografiat şi postat pe reţeaua de socializare.

Anunț! 16.03 – prima zi, din 28 de ani când a stat acasă, Oana! V.Lis”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×