Oana Ioja, fiica unui afacerist din Arad, găsită spânzurată înainte de nuntă! FOTO

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
15/11/2018, 20:26
Oana Ioja, fiica unui afacerist din Arad, găsită spânzurată înainte de nuntă! FOTO GALERIE FOTO
Oana Ioja, fiica unui afacerist din Arad

Oana Ioja, o afaceristă frumoasă, a fost găsită fără suflare chiar înainte de nuntă. Fiica unui milionar din Arad s-a spânzurat în această dimineață. Nimeni nu înțelege gestul necugetat la care a apelat tânăra, cu atât mai mult cu cât părea că are planuri extrem de multe pentru viitor.

Femeia de 32 de ani a împărtășit familiei și prietenilor dorința acesteia de a pleca în Spania în luna de miere, imediat după ce se va căsăstori. Din păcate, visele tinerei nu au mai putut fi duse la final.

Oana Ioja, fiica unui milionar din Arad s-a spânzurat

Frumoasa afeceristă a fost găsită spânzurată în propria locuință, din cartierul Pârnea, Arad. Din păcate, anchetatorii nu au găsit în incintă nicio scrisoare de adio care să ajute familia și prietenii acesteia să înțeleagă gestul femeii. Oamenii legii, împreună cu echipajele medicale, au ajuns imediat la locuința Oanei, însă nu s-a mai putut face nimic. Trupul neînsuflețit al Oanei Ioja a fost transportat pentru necropsie la Serviciul de Medicină Legală. „Femeia a fost găsită spânzurată în propria locuinţă. Nu există suspiciuni în privinţa decesului. Corpul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Arad pentru efectuarea necropsiei”,  a declarat Lorena Radu, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Oana Ioja, tânără afaceristă
Oana Ioja, tânără afaceristă

Felul în care s-a pozat fiica milionarului din Arad, Oana Miruna Ioja

Se va stabili în curând, cu ajutorul experților, cauzele exacte ale tragediei. O fotografie postată de Oana Ioja pe un site de socializare a ieșit acum în evidență din cauza coincidenței stranii. Aceasta se afla într-un local din străinătate alături de soțul ei, într-un local cu o tematică „horror”, motiv pentru care s-a pozat în diferite ipostaze. Tânăra a pozat într-un coșciug, iar în descrierea fotografiei a scris: „Să văd cum mi-ar sta…”, potrivit ziardearad.ro. Se pare că un motiv al acestei tragedii ar fi fost o ceartă cu logodnicul. Depresia a pus stăpânire pe tânăra de 32 de ani, astfel a ajuns să apeleze la acest gest, potrivit unui ziar din Arad.

Mesajele emoționante ale prietenilor Oanei

Evenimentul tragic a luat prin surprindere pe toată lumea apropiată de Oana Ioja. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca viața sa să se termine atât de repede, cu atât mai mult cu cât aceasta se pregătea de cele mai frumoase clipe. Femeia urma ca în câteva luni să se căsătorească, luna de miere fiind deja aranjată. „Cat de tare te-a durut sufletul? Somn lin între îngeri, fată frumoasă.”, „Dumnezeule…… ? Nu ]mi revin…”, „Dumnezeu s[ te odihnească în pace! ??”, ” Ha? ? ce s-a ]ntamplat? ?”, „Sincere condolean’e ???”, acestea au fost primele mesaje ale prietenilor virtuali ai fiicei milionarului din Arad.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×