O jandarmeriță din Suceava a fost ucisă pe trecerea de pietoni! Copilul de 1 an și jumătate era cu ea

Alexandra Chivu   
în Instant Articles
14/11/2018, 20:05
O jandarmeriță din Suceava a fost ucisă pe trecerea de pietoni! Copilul de 1 an și jumătate era cu ea
Fotografie de la locul accidentului

O jandarmeriță din Suceava a fost ucisă pe trecerea de pietoni. Din nefericire, copilul de 1 an și jumătate era cu ea. Miercuri, în jurul prânzului, conform informațiilor oferite de martori, femeia, în urma impactului violent, a zburat zeci de metri. Aceasta a fost găsită inconștientă de echipajele medicale alarmate de oamenii de la fața locului. De asemenea, și copilul ei a fost proiectat aproximativ 30 de metri distanță de la locul impactului, sfârșind pe trotuarul din dreapta.

Fetița, în vârstă de un an și șase lui, a fost găsită de martori. Conform libertatea.ro, bebelușul ar fi suferit răni mai ușoare față de mama lui. Jandarmerița, în vârstă de 40 de ani, a murit la spital, în jurul orei 16:25. Pe numele său Irina Cristina Airinei era căpitan la Școala de Subofițeri de Jandarmi din Fălticeni, iar, în momentul accidentului, se bucura de o plimbare, fiind în concediu de creștere a copilului. Cât despre starea de sănătate a micuței, aceasta este între viață și moarte. Iar, cel care a accidentat mortal o femeie și a făcut un copil să se zbată pentru a trăi la doar 1 an și șase luni, a fost reținut pentru 24 de ore.

O jandarmeriță din Suceava a fost ucisă pe trecerea de pietoni! Copilul se afla cu ea! ”Au fost lovite pe trecerea de pietoni în timp ce traversau regulamentar”

o jandarmerita din suceava ucisa pe trecerea de pietoni, copilul se afla cu ea
Șoferul care a accidentat mortal o femeie și a făcut un copil de 1 an și șase luni să se zbată între viață și moarte, a fost reținut pentru 24 de ore

Conform purtătorului de cuvânt IPJ Suceava, conducătorul auto a fost identificat la locul accidentului. De altfel, acesta a clarificat că femeia, împreună cu fiica ei, au traversat strada regulamentar. ”Șoferul a fost identificat la fața locului. Femeia are 40 de ani, fetița are un an și jumătate. Au fost lovite pe trecerea de pietoni în timp ce traversau regulamentar, din primele verificări, de către vehiculul condus de bărbatul de 26 de ani”, a declarat Ionuț Epureanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×