Un preot a ucis o femeie, după ce s-a urcat beat la volan

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
14/11/2018, 21:51
Un preot a ucis o femeie, după ce s-a urcat beat la volan
Acesta este preotul care s-a urcat beat la volan și care a ucis o femeie

Un preot care a condus beat a provocat o tragedie incredibilă. Acesta a dat peste două femei. Din păcate, una dintre ele a murit, iar cealaltă este în stare gravă. Omul credinței, care a făcut gestul necugetat, se numește George Ionuț Apetrei.

Bărbatul, negândind limpede, a scăpat mașina de sub control și a intrat din plin în cele două victime ale aburilor alcooluui său.  Preotul este acuzat pentru vătămare și ucidere din culpă.

Un preot care a condus beat a intrat din plin în două femei

George Ionuț Apetrei s-a urcat aburind de alcool la volanul unei mașini și a decis să conducă spre casă. În drumul său, acesta a pierdut controlul și a intrat în două femei aflate pe marginea drumului. Tragedia s-a petrecut la Mitocu Dragomirnei. Gestul său după impact a fost devastator. Acesta a fugit spre casă imediat după ce a văzut fapta teribilă pe care a făcut-o. Preotul care a condus beat predica celor cu credință vorbele divine la parohia „Sf. Mucenic Gheorghe” , din Mitocu Dragomirnei. George Ionuț Apetrei a fost găsit vinovat de fapta comisă. Se pare că autoutilitara de marca Wolkswagen, al cărei conducere se afla în acea seară, l-a dat de gol.

Autovehiculul a fost găsit în curtea locuinței sale, la doar o oră de la incident. Mașina s-a dovedit a fi avariată din cauza impactului. Oamenii legii l-au testat cu etilotestul, fapt ce a demonstrat că preotul avea 0,88 mg per litru de alcool pur în aerul expirat. Traseul parcurs de preot a fost de la drumul județean 208D, din zona de la Mitroc spre Suceava. Tragedia a adus pe capotul mașinii sale două femei, una de 59 de ani, iar cealaltă de 41 de ani. Cele două erau pe marginea drumului, însă acest lucru nu le-a ajutat, dat fiind faptul că preotul era sub influența aburilor de alcool. Femeia de 41 de ani a intrat în stop cardio-respirator, imediat după ce au apărut la fața locului echipajele SMURD. Din păcate, aceasta a fost declarată decedată la scurt timp, iar cea de-a doua se află încă în investigații.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×