Un preot a ucis o femeie, după ce s-a urcat beat la volan

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
14/11/2018, 21:51
Un preot a ucis o femeie, după ce s-a urcat beat la volan
Acesta este preotul care s-a urcat beat la volan și care a ucis o femeie

Un preot care a condus beat a provocat o tragedie incredibilă. Acesta a dat peste două femei. Din păcate, una dintre ele a murit, iar cealaltă este în stare gravă. Omul credinței, care a făcut gestul necugetat, se numește George Ionuț Apetrei.

Bărbatul, negândind limpede, a scăpat mașina de sub control și a intrat din plin în cele două victime ale aburilor alcooluui său.  Preotul este acuzat pentru vătămare și ucidere din culpă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Un preot care a condus beat a intrat din plin în două femei

George Ionuț Apetrei s-a urcat aburind de alcool la volanul unei mașini și a decis să conducă spre casă. În drumul său, acesta a pierdut controlul și a intrat în două femei aflate pe marginea drumului. Tragedia s-a petrecut la Mitocu Dragomirnei. Gestul său după impact a fost devastator. Acesta a fugit spre casă imediat după ce a văzut fapta teribilă pe care a făcut-o. Preotul care a condus beat predica celor cu credință vorbele divine la parohia „Sf. Mucenic Gheorghe” , din Mitocu Dragomirnei. George Ionuț Apetrei a fost găsit vinovat de fapta comisă. Se pare că autoutilitara de marca Wolkswagen, al cărei conducere se afla în acea seară, l-a dat de gol.

Autovehiculul a fost găsit în curtea locuinței sale, la doar o oră de la incident. Mașina s-a dovedit a fi avariată din cauza impactului. Oamenii legii l-au testat cu etilotestul, fapt ce a demonstrat că preotul avea 0,88 mg per litru de alcool pur în aerul expirat. Traseul parcurs de preot a fost de la drumul județean 208D, din zona de la Mitroc spre Suceava. Tragedia a adus pe capotul mașinii sale două femei, una de 59 de ani, iar cealaltă de 41 de ani. Cele două erau pe marginea drumului, însă acest lucru nu le-a ajutat, dat fiind faptul că preotul era sub influența aburilor de alcool. Femeia de 41 de ani a intrat în stop cardio-respirator, imediat după ce au apărut la fața locului echipajele SMURD. Din păcate, aceasta a fost declarată decedată la scurt timp, iar cea de-a doua se află încă în investigații.

Închide ×