Oana Cârmaciu, Ioana din Sacrificiul, de o frumusețe rară. Cum arată actrița în afara filmărilor de la Antena 1

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
02/10/2019, 16:32
Oana Cârmaciu, Ioana din Sacrificiul, de o frumusețe rară. Cum arată actrița în afara filmărilor de la Antena 1 GALERIE FOTO
Oana Cârmaciu, Ioana din Sacrificiul, este o tânără actriță de o frumusețe izbitoare. Sursa foto: a1.ro

Dincolo de personajul pe care îl interpretează în Sacrificiul, serialul difuzat de Antena 1 toamna aceasta, Oana Cârmaciu este una dintre cele mai frumoase actrițe ale noii generații, lucru dovedit cu fiecare apariție. Protagonista celei mai recente producții semnate de Ruxandra Ion este activă pe rețelele de socializare, unde nu ezită să-și etaleze formele de indiviat, punându-i pe jar pe internauți, care o răsplătesc de fiecare dată cu numeroase like-uri și comentarii.

Oana Cârmaciu a făcut senzație în videoclipul Carla’s Dreams

În vârsta de 26 de ani, tânăra actriță a absolvit UNATC, învățând tainele acestei meserii de la nume mari ale scenei teatrului românesc, precum Doru Ana și Mircea Rusu. În plus, frumoasa brunetă nu este deloc străină de aparițiile televizate, jucând în seriale precum Umbre sau Atletico Textila și impresionând în videoclipul piesei „Luna” a trupei  Carla’s Dreams, înainte de a primi rolul protagonistei în Sacrificiul.

Odată cu intrarea în proiectul celei cunoscute drept „mama telenovelelor”, Oana trebuie să facă față unui ritm extrem de solicitant, întrucât petrece adesea și 12 ore pe platoul filmare. A dezvăluit, însă, că nu regretă nicio clipă alegerea făcută, mai ales că are ocazia de a juca alături de monștri sacri printre care îi amintim pe Maia Morgenstern, Claudiu Istodor, Adriana Trandafir, Gruia Sandu, Virginia Rogin sau Marian Râlea.

Oana Cârmaciu, despre rolul din Sacrificiul

Există asemănări între mine şi Ioana, chiar multe aş zice. Amândouă suntem perfecţioniste (şi asta nu ştiu dacă e mereu un avantaj), încăpăţânate, responsabile, însă uneori acţiunile noastre sunt foarte impulsive sau necugetate, uneori imprevizile, suntem introvertite şi iubitoare. Mai sunt şi altele, însă vă invit să le descoperiţi pe parcursul zilelor de miercuri şi joi, de la 20:00, la Antena 1. Rolul Ioanei reprezintă pentru mine ocazia de a-mi descoperi „faţetele” de care nu sunt conştientă încă.

Fac asta alături de actori minunaţi, care mă ajută şi ma asistă în acest proces, iar pentru asta le mulţumesc. Schimbările prin care a trebuit să trec  au fost doar de natură interioară. Practic, am intrat într-o relaţie de lungă durată cu personajul meu, Ioana pe care îl construiesc şi care mă construieşte zilnic. Este un proces în plină desfăşurare care, ca orice relaţie sănătoasă, presupune încredere, timp şi muncă. Multă muncă! Dar e atât de frumos să munceşti la ceva care-ţi place!”, a declarat Oana Cârmaciu despre rolul cu care a reușit să cucerească publicul din spatele micilor ecrane.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×