Oana Cârmaciu dezvăluie ce se întâmplă în spatele camerelor, în serialul Sacrificiul: ”Se întâmplă incredibil de repede”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
26/09/2019, 16:15
Oana Cârmaciu dezvăluie ce se întâmplă în spatele camerelor, în serialul Sacrificiul: ”Se întâmplă incredibil de repede”
Oana Cârmaciu, interviu despre rolul din serialul „Sacrificiul”. Sursa foto: Instagram.com

Oana Cârmaciu a fost invitată la emisiunea matinală „Neatza cu Răzvan și Dani” unde a vorbit despre scenele pe care le-a jucat până acum în serialul „Sacrificiul”. Actrița a dezvăluit că sunt foarte multe scene frumoase, iar scenariul este destul de stufos.

Ce spune actrița Oana Cârmaciu despre rolul din „Sacrificiul”

Oana Cârmaciu joacă rolul principal în serialul ”Sacrificiul” difuzat la Antena 1, în fiecare zi de miercuri și joi. Ioana, personajul pe care îl interpretează actrița, este o fată bună, stilată, educată și mereu gata să sară în ajutorul celor din jur. Actrița a fost invitată la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” unde a vorbit despre scenele care se întâmplă în spatele camerelor de filmat, dar și care este diferența dintre sărutul de teatru și cel de film.

Actrița de teatru a devenit cunoscută după ce a apărut în videoclipurile artistului Carla’s Dreams. Tânăra actriță în vârstă de 26 de ani nu este la prima experiență actoricească, dar este prima dată când joacă într-un serial. Oana Cârmaciu a dezvăluit că simte diferența dintre teatru și film. „Totul se întâmplă incredibil de repede. E foarte multă acțiune, foarte mult text… Timpul de repetiție e destul de scurt”, a spus actrița în emisiunea matinală de la Antena 1.

Actrița a jucat în mai multe piese de teatru
Oana Cârmaciu joacă rolul Ioanei în serialul „Sacrificiul” difuzat la Antena 1. Sursa foto: paginademedia.ro

Oana Cârmaciu a dezvăluit scene incediare din spatele camerelor

Actrița a fost întrebată de unul dintre prezentatorii emisiunii matinale, Dani Oțil, care dintre săruturi i se pare mai „autentic”: cel de teatru sau cel de film. „Cred că depinde de cât de mult ai lucrat la rol, de chimia pe care o ai cu partenerul. Cred că sunt la fel de autentice săruturile (la teatru și la serial de televiziune, n.r.)”, a explicat Oana Cârmaciu.

„Am avut mari emoții în prima zi de filmare însă echipa a fost lângă mine de fiecare dată și am reușit să scap de ele destul de repede, a dezvăluit actrița principală din serialul „Sacrificiul” într-un interviu mai vechi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×