Cât câștigă Delia, Ștefan Bănică și Carla`s Dreams, la un concert de Revelion

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
31/12/2018, 17:58
Cât câștigă Delia, Ștefan Bănică și Carla`s Dreams, la un concert de Revelion GALERIE FOTO
Cât câștigă Delia, Ștefan Bănică și Carla`s Dreams, la un concert de Revelion

Astăzi au loc concerte în toată ţara, iar în Bucureşti, în Piaţa Constituţiei, vor cânta cei mai mulţi dintre artiştii români. Tot aici este programat şi un spectaculos foc de artificii. Delia, Ștefan Bănică și Carla`s Dreams sunt câţiva dintre cântăreţii care vor lua sume fabuloase pentru recitalurile din această seară.

„Pe 31 decembrie, în Piața Constituției din București va avea loc Revelion Centenar, un show de peste șase ore care marchează cei o sută de ani de la Marea Unire. Petrecerea de Revelion 2019 organizată de Primăria Capitalei prin Arcub va cuprinde numeroase concerte cu artiști locali în vogă și mixaje live cu ATB.

Câţi bani câştigă Delia, Ştefan Bănică sau Carla’s Dreams la concertele de Revelion

Artiștii din România și Moldova ce vor cânta de Revelion 2019 în Piața Constituției sunt: Delia, Carla’s Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nucă, Mark Stan, Alex Calancea și Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Târziu, Dorian Popa, Vanotek & Lori.Seara se va încheia cu un spectaculos show de artificii”, se arată în comunicatul evenimentului.

Delia ia de obicei pentru un concert de Revelion o sumă care atinge şi 60.000 de euro, Horia Brenciu cere 28.000 de euro, iar Carla’s Dreams şi Ştefan Bănică sunt dispuşi să cânte în noaptea dintre ani pentru suma de 25.000 e euro.

Cât câștigă Delia, Ștefan Bănică și Carla`s Dreams, la un concert de Revelion
Cât câștigă Delia, Ștefan Bănică și Carla`s Dreams, la un concert de Revelion

Programulul spectacolului „Revelion Centenar”, care este organizat în Piața Constituției 2019

19:30 – 20:25 Nicoleta Nucă, Smiley, Mark Stam
20:25 – 21:25 Alex Calancea și Lupii, Vescan, Irina Rimes, Dorian Popa
21:25 – 22:25 Noaptea târziu, Vanotek & Lori, Antonia, The Motans
22:25 – 23:05 Carla’s Dreams
23:05 – 23:55 Delia
00:15 – 01:15 ATB

Şi Smiley ia o căruţă de bani! Va concerta în două oraşe, în Bucureşti şi în Craiova, în noaptea dintre ani, iar pentru recitalul din Oltenia va primi nu mai puţin de 30.000 de euro din partea oficialităţilor care au organizat concertul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×