Oana Andoni înlocuită la pupitrul știrilor Pro TV de Amalia Enache. Prezentatoarea TV urmează să nască

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
30/09/2019, 13:52
Oana Andoni înlocuită la pupitrul știrilor Pro TV de Amalia Enache. Prezentatoarea TV urmează să nască GALERIE FOTO
Oana Andoni înlocuită la pupitrul știrilor Pro TV de Amalia Enache. Sursa foto: YouTube.com

Oana Andoni va fi înlocuită la pupitrul știrilor Pro TV de Amalia Enache! Prezentatoarea a luat prin surprindere pe toată lumea când a anunțat, în luna august, că este însărcintă. În vârstă de 41 de ani, Oana Andoni se pregătește să aducă pe lume cel de-al doilea copil.

Oana Andoni înlocuită la pupitrul știrilor Pro TV de Amalia Enache

Prezentatoare de televiziune a intrat deja în concediu de maternitate, iar în luna octombrie va da naștere celui mai nou membru al familiei sale. Conducere postului de televiziune Pro TV a decis ca în locul prezentatoarei să vină un alt nume celebru.

Așadar, cea care o va înlocui este Amalia Enache. Aceasta va prezenta știrile de weekend, alături de Cristian Leonte. „Eu și colegul meu, Cristian Leonte, prezentăm și știrile de weekend, colega mea, Oana Andoni, este deja foarte aproape de momentul în care va aduce pe lume încă o fetiță”, a spus Amalia Enache la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Oana Andoni înlocuită la pupitrul știrilor Pro TV de Amalia Enache
Oana Andoni înlocuită la pupitrul știrilor Pro TV de Amalia Enache. Sursa foto: perfecte.ro

Oana Andoni urmează să nască în luna octomrbrie

Oana Andoni este în al nouălea cer și de-abia așteaptă să-și strângă la piept fetița. „Nu pot să spun că această veste ne-a luat prin surprindere pentru că atât noi, părinții, cât și bunicii ne-am dorit ca familia noastră să se mărească. Iar Erica, fetița noastră, este cea mai încântată!

Ea ne tot întreba de ce nu are o surioară, insista aproape zilnic cu acest subiect și acum este foarte curioasă cum o să arate cea mică, îi spune deja povești și de-abia așteaptă să o cunoască. În octombrie vom fi binecuvântați cu încă o minune în viața noastră și ne pregătim cu drag pentru venirea ei pe lume. O așteptăm cu nerăbdare!”, a spus Oana Andoni.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×