Oana Andoni este însărcinată! Când va naște prezentatoarea TV

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
09/08/2019, 16:23
Oana Andoni este însărcinată! Când va naște prezentatoarea TV
Oana Andoni este însărcinată în șapte luni. Prezentatoarea TV va naște o fetiță în luna octombrie. Sursa foto: tvmania.ro

Oana Andoni este însărcinată și urmează să nască toamna aceasta. Prezentatoarea știrilor PRO TV din weekend mai are o fetiță, Erica care se pare că este foarte încântată de ideea că va avea o surioară mai mică. 

Prezentatoarea știrilor din weekend Oana Andoni este însărcinată

Prezentatoarea TV Oana Andoni (41 de ani) este însărcinată pentru a doua oară. Știrista de la PRO TV este foarte emoționată și a anunțat că va naște în luna octombrie, o fetiță. Cea mai încântată persoană din familia vedetei este chiar fiica sa Erica (8 ani) care abia așteaptă să-i spună povești surioarei mai mici.

Oana Andoni este însărcinată în șapte luni și este foarte entuziasmată că toamna aceasta familia sa se va mări și va începe totodată, o nouă etapă în viața ei de familie. „Nu pot să spun că această veste ne-a luat prin surprindere pentru că atât noi, părinţii, cât şi bunicii ne-am dorit ca familia noastră să se mărească. Iar Erica, fetiţa noastră, este cea mai încântată! Ea ne tot întreba de ce nu are o surioară, insista aproape zilnic cu acest subiect şi acum este foarte curioasă cum o să arate cea mică, îi spune deja poveşti şi de-abia aşteaptă să o cunoască. , a spus Oana Andoni, potrivit PROTV.

Oana Andoni va naște în luna octombrie o fetiță
Prezentatoarea știrilor de la PRO Oana Andoni mai are o fetiță de 8 nai, Erica. Sursa foto: cancan.ro

Oana Andoni va naște în octombrie o fetiță

„În octombrie vom fi binecuvântaţi cu încă o minune în viaţa noastră şi ne pregătim cu drag pentru venirea ei pe lume. O aşteptăm cu nerăbdare!”, a mai spus prezentatoarea știrilor din weekend. Oana Andoni este căsătorită cu omul de afaceri Cătălin Stoica încă din anul 2006 și au împreună o fetiță de opt ani, Erica.

Oana Andoni s-a născut pe 22 februarie 1978 la Iași, iar de mică a fost o fire mai băiețoasă. „Printre păpuși, în dulăpiorul meu, stăteau la loc de cinste mașinuțele. Aveam ditamai colecția. Pasiunea a rămas în continuare și, la 18 ani, abia am așteptat să-mi iau permisul de conducere. Mi-am dorit atât de mult să conduc, încât deja de la prima lecție de șofat mă simțeam pregătită pentru examenul auto”, a povestit prezentatoarea despre copilăria ei, potrivit miscareaderezistenta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×