Amalia Enache, declarații despre tatăl fetiței sale. Ce șanse sunt ca vedeta PRO TV să plece din țară

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
18/03/2019, 12:59
Amalia Enache, declarații despre tatăl fetiței sale. Ce șanse sunt ca vedeta PRO TV să plece din țară GALERIE FOTO
Amalia Enache, declarații despre tatăl fetiței sale

Amalia Enache a făcut declarații despre tatăl fetiței sale, despre care s-a spus că este Claudiu Anghel, și despre o posibilă plecare din țară. Vedeta de la PRO TV s-a întors la pupitru, după doi ani de absență, și, chiar dacă nu mai petrece atât de mult timp cu fetița ei Alma, știrista dezvăluie că trece printr-o perioadă nemaipomenită de liniște, venită din parta familiei sale.

Amalia Enache a făcut declarații despre tatăl fetiței sale

Amalia Enache și-a obișnuit fanii cu discreție, însă acum a lăsat totul deoparte și s-a destăinuit în fața Danei Săvuică. Invitată la ”E OK? Săfii vedetă?”, vedeta a povestit că se simte un om împlinit dincolo de pupitrul de la PRO, iar cel care a ajutat-o în această privință a fost tatăl copilului. „Sunt mai bine ca niciodată, evident datorită fiicei melee și tatălui ei. A fost foarte mult timp cu noi, acum”, a spus jurnalista.

Întrebată de Dana Săvuică despre cum reușește să gensioneze o relație la distanță, a explicat că „Atunci când lucrurile sunt foarte clare de la început şi când situaţia e aşa cum e,(…) dacă lucrurile sunt asumate şi le ştiu, le înţeleg de la bun început că sunt într-un anume fel, pentru mine iau partea bună şi sunt foarte multe părţi bune în această poveste”, a spus vedeta de la PRO TV.

Amalia Enache, declarații despre tatăl fetiței sale. Ce șanse sunt ca vedeta PRO TV să plece din țară
Amalia alături de fmailia sa

„Nu m-am simțit atât de înzestrată încât să pot să fac meseria asta în altă limbă”

Cât timp a fost în concediu maternal, știrista a călătorit și vizitat foarte multe cu fetița sa, ba chiar au stat luni bune în America de Sud. „Viaţa de aici mie-mi place foarte mult, mie îmi place serviciul pe care îl am. Nu există nici măcar o zi din viaţa mea în care să spun: «Aoleu, ce am de făcut astăzi?». Cred că pleci să cauţi în alte părţi când ceva nu ţi-e bine aici. Cred că, de fapt, prea binele de aici nu m-a lăsat să îndrăznesc nici măcar să visez că aş putea în altă parte.

Amalia Enache, declarații despre tatăl fetiței sale. Ce șanse sunt ca vedeta PRO TV să plece din țară
Știrista dorește să-și practice meseria în România

Şi există şi bariera de limbă. Pentru mine e foarte important să fac această meserie, iar această meserie se face cu nuanţele limbii materne. Cred că e foarte greu, trebuie să fii Cioran să te exprimi într-o altă limbă decât cea maternă mai bine chiar decât cei care o vorbesc de mici. Nu m-am simţit atât de înzestrată încât să pot să fac meseria asta în altă limbă”, a povestit Amalia Enache.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×