Amalia Enache, transformare uluitoare! A slăbit enorm şi revine pe TV!

Ionuţ Cataramă   
în Femei frumoase
05/05/2018, 11:11
Amalia Enache, transformare uluitoare! A slăbit enorm şi revine pe TV! GALERIE FOTO
Amalia Enache a slăbit enorm şi arată acum uluitor!

A născut, a avut multe kilograme în plus şi a dispărut de pe micile ecrane. Dar acum lucrurile se schimbă din nou! Amalia Enache, transformare uluitoare! Cum arată după ce a slăbit enorm!

Iubită de telespectatori de pe vremea când prezenta ştirile de noapte de la PRO TV, Amalia Enache s-a retras din lumina reflectoarelor din clipa în care a născut. Fetiţa vedetei, Alma, i-a ocupat tot timpul, dar asta nu a scos-o definitiv din circuit.

Amalia Enache, transformare uluitoare! Are greutatea din liceu

Amalia Enache a „topit” kilogramele luate în perioada în care a fost gravidă, iar azi a ajuns să aibă greutatea din liceu. Cu trupul tras prin inel, ea se va întoarce la ştirile de noapte ale Pro TV.

„A doua zi după ce împlineşte fiica mea doi ani legea mă trimite înapoi la serviciu. (…) Din nefericire, părinţii mei nu mai sunt în viaţă niciunul dintre ei… şi în partea cealaltă. Se întâmplă ca Alma să fi rămas aşa, doar cu o bunică. Nu pot să am această soluţie. Există o doamnă care deja ne ajută, programul meu este unul atipic, mă întorc la ştirile de seară. Prin urmare, ziua şi-o va petrece cu mine”, a declarat Amalia Enache pentru Revista Viva.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×