“Oameni noi în politică”. Beniamin Atodiresei, candidatul PLUS la Primăria Suceava, fost membru PSD

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
23/01/2020, 10:31
“Oameni noi în politică”. Beniamin Atodiresei, candidatul PLUS la Primăria Suceava, fost membru PSD GALERIE FOTO
Beniamin Atodiresei, stânga, poate fi candidatul USR Plus. Sursa foto - facebook

“Oameni noi în politică” și nu prea! Astfel, de traseism se pare că nu a scăpat nici PLUS, formațiunea care a promis încă din debut un alt stil de a face politică și mai ales oameni care nu au fost implicați în alte grupări.

“Oameni noi în politică”

Partidul lui Dacian Cioloș negociază de zor o alianță cu USR-ul lui Dan Barna, dar își pregătește atent și oamenii pentru alegerile locale. La fel s-a întâmplat și în Suceava, acolo unde a avut loc o selecție internă a candidaților pentru funcția de primar.

Câștigător a fost desemnat arhitectul Beniamin Atodiresei, cel care, în funcție de rezultatul negocierilor cu Uniunea Salvați România, ar putea intra în luptă directă pentru fotoliul de edil. Atodiresei a precizat că în competiția internă s-au luat în calcul CV-ul candidatului și proiectul său politic.

Beniamin Atodiresei, candidatul PLUS la Primăria Suceava, fost membru PSD

Absolvent al Facultății de Arhitectură din Cluj-Napoca, oraș în care are şi o firmă de profil, Atodiresei are 39 de ani. Este căsătorit și are o fetiță în vârstă de 7 luni. Un singur lucru îl mai încurcă pe candidatul PLUS.

Beniamin Atodiresei a recunoscut că nu are încă un buletin de Suceava, condiție obligatorie pentru a candida la primăria municipiului reședință de județ. Posibilul edil spune că situaţia poate fi rezolvată fără probleme dacă el va fi alegerea finală a USR-PLUS.

„De un an locuim în Suceava”, a afirmat posibilul candidat. Nu e singura problemă pe care o are Atodiresei care a uitat să le spună viitorilor alegători că în trecut a activat chiar în partidul rival celor de la PLUS.

Astfel, în 2016, Beniamin Atodiresei era prezent pe lista oamenilor din PSD care vor forma Consiliul Local și Consiliul Județean din Vatra Dornei, în urma alegerilor locale în care social democrații îl aveau propus ca primar pe Cezar Ioja.

„Avem cea mai bună listă pentru Consiliul Local Vatra Dornei, cât și pentru Consiliul Județean, o listă în care se regăsesc atât actuali consilieri locali care au făcut performanță, cât și propuneri noi care merită o șansă de afirmare”, se arăta în mesajul postat pe o rețea de socializare a celor de la PSD Vatra Dornei, datat 12 mai 2016, mesaj însoțit și de o listă pe care se afla și numele lui Atodiresei

Cu doar câteva zile înaintea alegerilor parlamentare, Beniamin Atodiresei se poza alături de colegii din PSD și participa la o întâlnire electorală a social democraților. Lucrurile însă s-au schimbat între timp, la fel ca pasiunile politice ale tânărului arhitect. Atodiresei a trecut în barca celor de la PLUS și ar putea lupta acum chiar împotriva foștilor colegi.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×