O tânără s-a sinucis cu câteva zile înainte de nuntă. Alina s-a aruncat de pe podul de la Agigea

O tânără s-a sinucis cu câteva zile înainte de nuntă. Alina s-a aruncat de pe podul de la Agigea GALERIE FOTO
O tânără s-a sinucis cu câteva zile înainte de nuntă. Susa foto: infoiasi.ro

Tragedie fără margini la Constanța, unde o tânără s-a sinucis cu câteva zile înainte de nuntă. În loc să se pregătească pentru ziua care ar fi trebuit să fie ca mai frumoasă din viața ei, acum familia se pregătește de înmormântarea fetei.

O tânără s-a sinucis cu câteva zile înainte de nuntă

Avea 32 de ani și întreaga viață înainte, însă cu doar câteva zile înainte să se căsătoreasca tânăra respectivă a ales să se arunce de pe podul de la Agigea direct în canalul Dunăre-Marea Neagră.

Încălţările fetei, dar şi maşina au fost găsite pe pod. 12 scafandri, 4 maşini de pompieri şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa au intervenit imediat, după ce la 112 s-a primit un apel care informa că o tânără s-a aruncat de pe podul de la Agigea.

O tânără s-a sinucis cu câteva zile înainte de nuntă
O tânără s-a sinucis cu câteva zile înainte de nuntă. Sursa foto: bucurestifm.ro

Tânăra urma să se căsătorească peste câteva zile

După cum apare şi în registrul Serviciului de stare civilă Constanţa, fata ar fi urmat să se căsătorească peste doar câteva zile, potrivit Observator.tv.

Corpul fără viaţă al fetei a fost găsit de scafandri în scurt timp şi scos la mal, însă medicii nu au mai putut să o ajute în niciun fel, așa că i-a declarat decesul. O anchetă va fi deschisă pentru a se afla exact împrejurările în care a avut loc tristul eveniment.

Nu se știe încă dacă tânăra care urma să devină mireasă peste câteva zile a lăsat sau nu un bilet de adio, în care să explice motivele pentru care a recurs la gestul acesta. Tânăra va fi înmormântată acum fără slujbă relgioasă, așa cum sunt înmormântați sinucigașii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×