„Îmi pare rău, mamă!”. Tânăra care s-a sinucis în Londra a lăsat două bilete de adio! GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Galerie foto
17/10/2017, 15:00
„Îmi pare rău, mamă!”. Tânăra care s-a sinucis în Londra a lăsat două bilete de adio! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Românca de 23 de ani care s-a aruncat de pe o catedrală din Londra a lăsat două bilete de adio! Ambele bilete au fost găsite în mâinile tinerei care peste câteva luni trebuia să devină neurochirug! Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Mama Lidiei, Isabela Drăgescu, a povestit pentru Evening Standard că niciun gest al tinerei nu a trădat tragedia care avea să urmeze. Femeia a spus că fiica ei s-a comportat normal şi i-a spus „la revedere”, ca de obicei, înainte să plece la cursuri. Lidia era o studentă de nota zece şi adora să îşi petreacă timpul în catedrala St. Paul. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Studenta sinucigaşă le-a cerut scuze martorilor morţii ei. „Îmi pare rău că vedeţi ceva aşa macabru”

„A fost cel mai frumos om, cea mai bună fiică şi cea mai bună prietenă a mea. Toată lumea o adora şi atrăgea privirile pe oriunde intra. Era talentată, creativă, dornică să înveţe, citea ore întregi şi îi plăcea să asculte muzică clasică. O vreau înapoi. Este prea tânără să moară, avea toată viaţa înainte. Nu cred că mai am lacrimi”, a declarat mama tinerei.

Deşi locuia de mai bine de cinci ani în Marea Britanie, Lidia nu avea prea mulţi prieteni şi se simţea tristă. „Era o fată normală, îl iubea pe Dumnezeu, dar era foarte tristă. Mi-a spus că este supărată, că simte că nu îşi găseşte locul pe lumea asta. Nu avea proeteni şi îşi petrecea timpul mai mult cu mine. Nu ştiu de ce nu mi-a spus cât de gravă era situaţia şi ce gânduri negre avea”, mai spune mama Lidiei.

Potrivit The Telegraph, fata avea în mână două bilete de adio. Într-unul dintre ele, tânăra le cerea scuze celor care au asistat la moartea ei din „locul ei favorit”. „Celor care m-au văzut aşa, vă cer scuze, oamenii nu sunt obligaţi să vadă un cadavru când vin aici. Îmi pare rău că vedeţi ceva aşa macabru, vă rog mergeţi şi bucuraţi-vă de viaţa voastră”.

În al doilea bilet, Lidia îi cerea scuze mamei sale pentru gestul pe care urma să-l facă şi spunea că este „într-un loc mai bun”. „Fac acest lucru pentru mine, pentru a scăpa. Tot trecutul şi prezentul îmi îngreunează existenţa”, a scris fata în biletul adresat mamei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×