O tânără de 21 de ani, care nu suferea de alte boli, a murit după ce a fost infectată cu coronavirus. Este cea mai tânără victimă a virusului ucigaş din Marea Britanie

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
25/03/2020, 15:28
O tânără de 21 de ani, care nu suferea de alte boli, a murit după ce a fost infectată cu coronavirus. Este cea mai tânără victimă a virusului ucigaş din Marea Britanie
Chloe Middleton, 21 de ani, a murit infectată de coronavirus, deşi nu suferea de alte boli. Sursa foto: dailymail.co.uk

O tânără de 21 de ani din Marea Britanie, care nu era cunoscută cu alte boli, a murit după ce a fost infectată cu coronavirus.

O tânără de 21 de ani din Anglia a murit după ce a fost infectată cu coronavirus

Chloe Middleton, o tânără de 21 de ani din Marea Britanie, fără condiţii medicale preexistente, a decedat după ce a fost infectată cu virusul ucigaş, scrie dailymail.co.uk. Astfel, Chloe Middleton este cea mai tânără pacientă care a fost ucisă de coronavirus şi care nu suferea de alte boli.

Anunţul a fost făcut de către mama fetei, Diane Middleton, care a postat cu nefericita ocazie pe rețeaua socială un mesaj cutremurător.

Tânăra ucisă de COVID-19 nu suferea de alte afecţiuni

Pentru toți oamenii de acolo care cred că este doar un virus, vă rugăm să vă gândiți din nou la faptul că vorbind dintr-o experiență personală acest așa-numit virus a luat viața fiicei mele de 21 de ani”, a scris Diane Middleton pe pagina perdonală de Facebook. Tânăra şi mama ei locuiau în Buckinghamshire.

Până în prezent, în Marea Britanie, au fost confirmate de către autorităţi nu mai puţin de 424 de decese cauzate de coronavirus.

În plus, autorităţile britanice au anunţat depistarea a 8.077 de persoane infectate. Mătușa lui Chloe Middleton, Emily Mistry a declarat că nepoata sa nu suferea de alte boli.

Aceasta a declarat că nepoata sa a murit în urma infecţiei de coronavirus şi că familia este dărâmată de moartea fulgerătoare.

Realitatea acestui virus se desfășoară în fața ochilor noștri. Vă rugăm să respectați liniile directoare ale guvernului. Protejați-vă și protejați-i pe alții!!

Virusul nu se răspândește. Oamenii răspândesc virusul. Viața așa cum o știm s-a schimbat dramatic, însă dacă nu acționăm cu toții acum pentru a ne proteja pe noi înșine și pe ceilalți, cu atât mai mult va continua această tulburare și angoasă. Odihnește-te în pace Chloe. Pana ne vom intalni din nou….„, a declarat mătuşa lui Chloe Middleton.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×