O suceveancă de 32 de ani este suspectă de coronavirus. Femeia a fost scăpată și de pe targă de ambulanțieri! Video

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
07/02/2020, 19:19
O suceveancă de 32 de ani este suspectă de coronavirus. Femeia a fost scăpată și de pe targă de ambulanțieri! Video

O femeie din Suceava este suspectă de coronavirus, după ce s-a întors din China, unde temutul virus ucide zilnic zeci de persoane! Femeia care a fost profesoară în China a fost preluată vineri de la Spitalul Judeţean Suceava pentru a fi transferată la Clinica de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva” Iaşi.

O suceveancă de 32 de ani este supectă de coronavirus

După ce că se simțea foarte rău și este suspectată de coronavirus, femeia era să sufere și răni fizice grave, după ce capsula în care a fost închisă a fost scăpată de cei care o transportau. În momentul în care pacienta era urcată în ambulanţă, unul dintre cei care o transporta a alunecat, scăpând şi targa şi căzând şi el de pe rampă.

Cadrele medicale au întrebat-o pe pacientă dacă a suferit leziuni, iar după ce aceasta a confirmat că nu a păţit nimic în urma căzăturii, a fost urcată în ambulanţa care a plecat imediat spre Iaşi, relatează Monitorul de Suceava.

incident transfer suspiciune coronavirus

PACIENTA SUSPECTĂ DE CORONAVIRUS, SCĂPATĂ DE PE TARGĂ!Incident la transferul pacientei suspecte de coronavirus, din ambulatoriul sectiei Boli Infectioase a Spitalului Județean Suceava la Clinica de Boli Infecţioase "Sfânta Parascheva" Iaşi.https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2020-02-07/PACIENTA-SUSPECTA-DE-CORONAVIRUS-SCAPATA-DE-PE-TARGA

Gepostet von Monitorul de Suceava am Freitag, 7. Februar 2020

Femeia a fost profesoară în China și s-a întors în România pe 1 februarie

Managerul Spitalului Judeţean Suceava, Vasile Rîmbu, a declarat pentru SuceavaLive.ro că femeia suspectă de infecţie cu coronavirus este internată în spitalul sucevean, pacienta urmând să fie transferată în cursul serii la București.

“Pe 7 a venit la spital și a fost monitorizată și este trimisă la Iași suspectă de Coronavirus. Testele pentru Corona sunt la București și la Iași. A venit de la Hong Kong – Londra – Suceava. Nu a spus din ce zonă vine.

A doua zi s-a simțit rău cu tratament fără medic. Dr Zorescu a luat legătura cu membrii familiei. S-a solicitat lista cu pasagerii. Am luat și alte măsuri de monitorizare a persoanelor.

Am creat un serviciu de permanență cu un medic și un șofer. Într-o oră trebuie să fim la trecerea de frontieră sau aeroport”, a declarat pentru Știrile ProTV Silvia Buleac, director DSP Suceava.

 

Femeia suspectată de coronavirus a activat ca profesoară într-o localitate din China, dar a decis să revină acasă, după epidemia de coronavirus care a ucis sute de persoane.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×