O profesoară din judeţul Alba, reţinută după ce ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un minor

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
14/02/2019, 19:50
O profesoară din judeţul Alba, reţinută după ce ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un minor
Profesoară din județul Alba, reținută pentru că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un minor

O profesoară din judeţul Alba a fost reţinută după ce ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un minor. Este vorba despre un cadru didactic care preda limba engleză la o școală din localitatea Săliștea, în vârstă de 35 de ani. Femeia a fost plasată sub control judiciar și a primit interdicția de a mai preda la clasă.

Profesoara acuzată că a întreținut relații sexuale cu un minor în vârstă de 14 ani este din localitatea Ciugud și preda limba engleză la școala gimnazială din Săliște. Femeia a fost reținută de polițiști, care s-au sesizat din oficiu în acest caz, după ce șeful de post din comună a aflat de relația profesoarei cu elevul ei.

Profesoară din județul Alba, reținută pentru că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un minor

„Poliția s-a sesizat din oficiu, în urma unor informații primite din comună, că profesoara, în vârstă de 35 de ani, ar fi întreținut relații sexuale cu un elev în vârstă de 14 ani. Ea a fost reținută și prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. S-a luat măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile”, a declarat Cristian Mărginean, reprezentantul IPJ Alba.

 

Procurorii susțin că profesoara ar fi întreținut relații sexuale cu elevul ei în perioada octombrie 2018 – ianuarie 2019, în trei zile diferite. Dacă va fi găsită vinovată, riscă până la 10 ani de închisoare. „În perioada octombrie 2018 – ianuarie 2019, ar fi întreținut relații sexuale cu un elev în vârstă de 14 ani, în 3 zile. În prezent este sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile și i s-a interzis să predea la clasă”, a declarat Adrian Căbulea, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×