O prezentatoare TV a aflat în direct că sora ei a murit. Cum a reacționat când a auzit de tragedie

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
28/06/2019, 19:47
O prezentatoare TV a aflat în direct că sora ei a murit. Cum a reacționat când a auzit de tragedie
Susanna Griso a aflat în direc vestea că sora sa a murit după un stop cardio-respirator. Sursa foto: El Confidencial

Susanna Griso, una dintre cele mai îndrăgite și carismatice prezentatoare TV a trecut prin momente cumplite chiar în direct, după ce a aflat că sora sa a încetat din viață, în urma unui stop cardio-respirator. Se întâmpla în cadrul ediției de joi, 27 iunie a emisiunii „Oglinda publică”, pe care o moderează la postul Antena 3.

Prezentatoarea TV a suferit un șoc uriaș

Pentru că nu și-a mai putut reveni din șocul aflării unei astfel de vești tragice, prezentatoarea iberică în vârstă de 49 de ani a fost nevoită să părăsească platoul emisiunii. Programul televiziunii spaniole a mers, însă, mai departe, grație coprezentatorului Gonzalo Bans. După primirea confirmării decesului, acesta i-a transmis colegei sale un mesaj emoționant, din partea tuturor celor implicați în realizarea programului matinal.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Le transmitem Susannei și tuturor rudelor ei o îmbrățișare puternică din partea tuturor celor din echipa emisiunii Oglinda publică”  , a rostit jurnalistul, la scurt timp după ce Susanna a părăsit platoul emisiunii, sfâșiată de durere.

Prezentatoarea TV Javiera Suarez a murit, după ce a pierdut cu cancerul de piele. Sursa foto: Ciao.ro
Prezentatoarea TV Javiera Suarez a murit, după ce a pierdut cu cancerul de piele. Sursa foto: Ciao.ro

O prezentatoare Tv din Chile a pierdut lupta cu cancerul

Nu este singura tragedie petrecută recent, în peisajul mediatic internațional. Cu doar câteva zile în urmă, o prezentatoare TV din Chile s-a stins din viață, după o lungă suferință. Este vorba despre  Javiera Suarez, jurnalista pierzând lupta cu cancerul de piele la doar 36 de ani. Fusese diagnosticată cu această boală nemiloasă în 2016. Tragica veste a fot împărtășită chiar de soțul prezentatoarei TV, prin intermediul rețelelor de socializare.

Azi ne-a părăsit iubita noastră Javiera. A lăsat un gol imens în sufletele noastre, dar a plecat liniștită, acceptând această etapă finală așa cum a acceptat și boala” , a scris bărbatul, înmărmurit de durere, pe contul personal de Facebook. Cazul tinerei jurnaliste a fost intens dezbătut atât în presa chiliană, cât și la nivel instituțional, în cadrul Congresului. Autoritățile sud-americane se află în căutarea soluțiilor potrivite pentru a preveni răspândirea cancerului de piele, maladie care de cele mai multe ori se dovedește a fi fatală.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×