O prezentatoare TV a aflat în direct că sora ei a murit. Cum a reacționat când a auzit de tragedie

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
28/06/2019, 19:47
O prezentatoare TV a aflat în direct că sora ei a murit. Cum a reacționat când a auzit de tragedie
Susanna Griso a aflat în direc vestea că sora sa a murit după un stop cardio-respirator. Sursa foto: El Confidencial

Susanna Griso, una dintre cele mai îndrăgite și carismatice prezentatoare TV a trecut prin momente cumplite chiar în direct, după ce a aflat că sora sa a încetat din viață, în urma unui stop cardio-respirator. Se întâmpla în cadrul ediției de joi, 27 iunie a emisiunii „Oglinda publică”, pe care o moderează la postul Antena 3.

Prezentatoarea TV a suferit un șoc uriaș

Pentru că nu și-a mai putut reveni din șocul aflării unei astfel de vești tragice, prezentatoarea iberică în vârstă de 49 de ani a fost nevoită să părăsească platoul emisiunii. Programul televiziunii spaniole a mers, însă, mai departe, grație coprezentatorului Gonzalo Bans. După primirea confirmării decesului, acesta i-a transmis colegei sale un mesaj emoționant, din partea tuturor celor implicați în realizarea programului matinal.

Le transmitem Susannei și tuturor rudelor ei o îmbrățișare puternică din partea tuturor celor din echipa emisiunii Oglinda publică”  , a rostit jurnalistul, la scurt timp după ce Susanna a părăsit platoul emisiunii, sfâșiată de durere.

Prezentatoarea TV Javiera Suarez a murit, după ce a pierdut cu cancerul de piele. Sursa foto: Ciao.ro
Prezentatoarea TV Javiera Suarez a murit, după ce a pierdut cu cancerul de piele. Sursa foto: Ciao.ro

O prezentatoare Tv din Chile a pierdut lupta cu cancerul

Nu este singura tragedie petrecută recent, în peisajul mediatic internațional. Cu doar câteva zile în urmă, o prezentatoare TV din Chile s-a stins din viață, după o lungă suferință. Este vorba despre  Javiera Suarez, jurnalista pierzând lupta cu cancerul de piele la doar 36 de ani. Fusese diagnosticată cu această boală nemiloasă în 2016. Tragica veste a fot împărtășită chiar de soțul prezentatoarei TV, prin intermediul rețelelor de socializare.

Azi ne-a părăsit iubita noastră Javiera. A lăsat un gol imens în sufletele noastre, dar a plecat liniștită, acceptând această etapă finală așa cum a acceptat și boala” , a scris bărbatul, înmărmurit de durere, pe contul personal de Facebook. Cazul tinerei jurnaliste a fost intens dezbătut atât în presa chiliană, cât și la nivel instituțional, în cadrul Congresului. Autoritățile sud-americane se află în căutarea soluțiilor potrivite pentru a preveni răspândirea cancerului de piele, maladie care de cele mai multe ori se dovedește a fi fatală.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×