O polițistă s-a sinucis după ce a fost abuzată sexual. Inculpatul este colegul de serviciu

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
28/11/2019, 17:27
O polițistă s-a sinucis după ce a fost abuzată sexual. Inculpatul este colegul de serviciu
Maria, o tânără polițistă s-a sinucis, după ce a aflat cu cine va lucra. Sursa foto: ciao.ro

O tânără polițistă s-a împușcat în sediul poliției din Soci după ce superiorii au înștiințat care va fi partenerul care o va însoți pe teren. Bărbatul a abuzat-o sexual pe Maria Klochkova acesta fiind motivul pentru care și-a pus capăt zilelor.

O tânără de 23 de ani s-a sinucis după ce a aflat cu cine va lucra

O polițistă în vârstă de 23 de ani s-a sinucis în această dimineață după ce a fost obligată de superiorul ei să lucreze cu un coleg care o abuzase sexual în trecut. Polițista s-a închis în biroul propriu și folosind pistolul din dotare s-a împușcat în cap. Potrivit cotidianului Mirror, incidentul s-a petrecut în sediul poliției din Soci, Rusia, unde lucra Maria Klochkova.

Familia polițistei susține că superiorul știa de abuzul la care a fost supusă tânăra, dar nu a luat nicio măsură. Maria nu l-a denunțat pe colegul ei pentru abuz sexual pentru că nu a vrut să-și riște cariera. Totodată, tânăra nu și-a dorit să se afle despre acest incident.

Superiorii tineri sunt de altă părere

Versiunea poliției din Soci este de cu totul altă părere și susține că tânăra avea probleme mentale și acesta a fost motivul pentru care s-a sinucis. Sora tinerei de 23 de ani, Anna, infirmă această variantă și spune că polițista a fost împinsă să recurgă la acest gest în momentul în care a fost obligată să lucreze cu cel care a agresat-o sexual. „Nu l-a denunțat pentru că nu voia să-și distrugă cariera și nu voia ca toată lumea să afle prin ce trecuse”, a spus Anna, sora polițistei, potrivit ciao.ro.

Femeia şi-a început cariera de criminalist în august, după ce a absolvit cu succes Academia de Poliţie. Maria a fost angajată imediat datorită calităţilor intelectuale, dar viaţa i-a fost distrusă de abuzul sexual. Tânăra a fost abuzată de un ofițer de rang superior.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×