Doliu în familia regală! Un prieten al Prinţului Harry s-a sinucis

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
27/08/2019, 11:05
Doliu în familia regală! Un prieten al Prinţului Harry s-a sinucis
Doliu în Casa Regală. Prințul Harry a pierdut un prieten bun. Sursa foto: The Mirror

Este doliu în familia regală! Ducele de Sussex, Prințul Harry, a aflat vestea teribilă din presă: unul din cei mai buni prieteni s-a sinucis la doar 37 de ani, scrie presa britanică. Jules Roberts a fost unul dintre oamenii cu care Prințul Harry avea o relație apropiată, un tovarăș adevărat. Ziarul The Mirror din Marea Britanie scrie că acesta ar fi avut mai multe probleme personale în ultima vreme, însă tot nu s-a aflat motivul exact pentru care a recurs la gestul extrem.

Prințul Harry este în doliu. Prietenul său s-a sinucis la vârsta de 37 de ani

O persoană apropiată de Harry a declarat pentru The Mirror că soțul lui Meghan Markle este extrem de îndurerat după ce a aflat faptul că prietenul său și-a pus capăt zilelor. Harry a trăit un șoc, iar apropiații spun că acesta nu știa ca prietenul lui să fi avut probleme atât de mari încât să ajungă la un astfel de gest.

„Harry a fost foarte întristat, iar moartea prietenului său a fost pentru el un adevărat şoc”, a declarat cineva pentru The Mirror, citează cancan.ro.

 

Jules Roberts
Jules Roberts avea doar 37 de ani. Sursa foto: The Mirror

Jules s-a implicat în ajutorarea oamenilor cu probleme mintale

„A venit ca un şoc. Harry şi Jules s-au înţeles foarte bine din primul moment în care s-au cunoscut. Jules l-a ajutat pe Harry și l-a învățat cum să facă față vântului polar. Harry a stat şi 24 de ore într-un frigider industrial pentru a se pregăti”, a mai spus sursa respectivă.

Jules s-a implicat în mai multe acțiuni umanitare alături de Harry și, culmea sorții, a ajutat oameni cu probleme mintale și inclusiv persoane care se confruntau cu depresia. Ducele de Sussex a trimis flori către familia lui Jules. Acesta a lăsat în urmă o fetiță de doi ani și pe soția lui, Francesca.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×