Atena Bănuț, cea mai nonconformistă poliţistă din România. Câte tatuaje are pe corp. FOTO

Mirela Apostol    Maria Cristina   
în Stiri mondene
30/01/2019, 14:36
Atena Bănuț, cea mai nonconformistă poliţistă din România. Câte tatuaje are pe corp. FOTO GALERIE FOTO

Atena Bănuț este cea mai nonconformistă polițistă din România. Aceasta a reușit să stârnească mii de reacțiaîn rândul colegilor săi, după ce și-a etalat trupul plin de tatuaje în fotografii incendiare.

Atena Elena Bănuț, în vârstă de 30 de ani, este polițistă de zece ani, iar în prezent este angajată la Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara,  în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice.

Atena Bănuț este cea mai nonconformistă polițistă din România

Atena Bănuț, cea mai nonconformistă poliţistă din România. Câte tatuaje are pe corp. FOTO
Atena Bănuț, cea mai nonconformistă poliţistă din România. Câte tatuaje are pe corp. FOTO

Aceasta se deosebește de colegele ei prin numeroasele desene pe care le are pe întreg trupul. De-a lungul timpului, Atena a strans zeci de tatuaje ce-i impdobesc silueta de invidiat. Polițiștii se pot tatua atâta timp cât desenele de pe corp nu sunt vizibile, atunci când poartă uniformă de vară, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Polițist a devenit celebră în urma fotografiilor sale postate pe o rețea de socializare în care apare în cele mai apetisante ipostaze. Atena Elena Bănuț lucrează în Orăștie, iar în timpul liber merge la sală, piscină și aqua-parkuri. Tânăra este lipsită de inhibiții și nu ratează niciun moment să se fotografieze în outfit-uri sumare.  „Toate aceste imagini au facute in timpul meu liber. Eu nu sunt ipocrita si stiu ca femeile isi doresc admiratia sexului opus. Le-as spune fetelor sa isi urmeze visele si sa se puna pe ele pe primul loc, dar sa nu isi neglijeze cariera. Sa aiba grija de ele si sa investeasca in ele”, spunea polițista Atena Elena Bănuț.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×