Pozele ei au devenit virale, dar acum cea mai frumoasă polițistă din Germania este somată de șefi: ori model, ori polițist!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
07/12/2018, 15:47
Pozele ei au devenit virale, dar acum cea mai frumoasă polițistă din Germania este somată de șefi: ori model, ori polițist! GALERIE FOTO
Originară din Dresden, Saxonia, a fost declarată acum doi ani ”Cea mai hot polițistă din Germania”

Pe numele său Adrienne Koleszar este cunoscută în Germania drept una dintre cele mai frumoase polițiste. În vârstă de 34 de ani, femeia pozează în diferite ipostaze, iar pozele publicate în mediul online au devenit virale. Între timp, fiind activă pe internet, a devenit un influencer care are în acest moment 557,000 de followers.

Originară din Dresden, Saxonia, a fost declarată acum doi ani ”Cea mai sexy polițistă din Germania”. De asemenea, polițista își împarte viața între două meserii ori plăceri: zi de zi e ofițer, dar și model de fitness.

Cea mai frumoasă polițistă din Germania, somată de șefi: ori model, ori polițist

Pozele ei au devenit virale, dar acum cea mai frumoasă polițistă din Germania este somată de șefi: ori model, ori polițist!
Pe numele său Adrienne Koleszar este cunoscută în Germania drept una dintre cele mai frumoase polițiste

Totodată, la începutul acestui an i s-a acordat un concediu fără plată de șase luni, pentru a putea reveni la serviciu ca polițistă, în data de 1 ianuarie 2019. Astfel, în ultimele șase luni, Adrienne și-a încântat urmăritorii de pe internet cu fotografii din diferite părți ale lumii, dat fiind faptul că și-a petrect timpul în călătorii.

Mai mult, într-un videoclip postat în iulie, aceasta a relatat că nu va primi nicio recompensă de la statul liber Saxonia. ”Nu voi primi nicio despăgubire de la statul liber Saxonia, o să trăiesc pe economiile mele și pe activitățile mele din social-media”, a spus polițista.

Polițista ale căror poze au devenit virale. ”În viață nu le poți avea pe toate”

Pozele ei au devenit virale, dar acum cea mai frumoasă polițistă din Germania este somată de șefi: ori model, ori polițist!
Statul Saxon are nevoie de ofițeri de poliție, iar în prezent caută să umple 1.000 de posturi

De altfel, după ce a fost surprinsă de un concediu de șase luni, în această săptămână Adrienne a mai fost șocată de altceva. Aceasta, după o întâlnire cu șefii ei, a fost înștiințată că trebuie să muncească cu normă întreagă în luna ianuarie, altminteri va fi nevoită să renunțe.

Întrebată de ce-ar dori să aleagă, femeia a spus că le-ar dori pe ambele, însă a mărturisit că în viața nu le poți avea pe toate. Așadar, Adrienne are timp până luni să decidă dacă vrea să concinue cariera de ofițer ori de model de fitness.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×