Crina Eșanu, cea mai sexy polițistă de la Rutieră! Gestul nobil care a făcut-o cunoscută în toată țara

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
20/11/2018, 10:05
Crina Eșanu, cea mai sexy polițistă de la Rutieră! Gestul nobil care a făcut-o cunoscută în toată țara GALERIE FOTO
Ea este cea mai sexy poliţistă de la Rutieră! Are 25 de ai şi se numeşte Crina Eşanu

Ministrul Afacerilor Interne publica în urmă cu doar câteva zile o scurtă istorisire ce o avea în prim plan pe Crina Eşanu, poliţist de la Rutieră. Conform unui mesaj primit de la o tânără, aceasta se afla într-o intersecţie, dirijând traficul, când un hoţ i-a furat fetei telefonul. Când i s-au povestit cele întâmplate, a lăsat traficul şi a fugit împreună cu un coleg să-l caute pe infractor. S-au întors în doar câteva minute cu telefonul şi infractorul încătuşat. Acum, cea mai sexy poliţistă de la Rutieră a povestit cum a ajutat-o pe tânără.

“Bună ziua! Astăzi am trecut prin Piața Victoriei și am văzut o polițistă dirijând circulația.  Acum câteva luni, în timp ce mă întorceam acasă de la muncă, un individ mi-a smuls telefonul din mână. M-am speriat atât de tare încât nu am avut nicio reacție, mai ales că nici cei din jurul meu, care sigur au observat furtul, nu au zis nimic.  Am început să tremur de spaimă și am căutat în jur un punct de sprijin. Am mers spre strada principală și norocul meu a fost să o văd pe această polițistă. Era în mijlocul intersecției.

Crina Eșanu, cea mai sexy polițistă de la Rutieră

Nu știu cum am traversat spre ea, pentru că eram foarte speriată și plângeam. Îmi aduc aminte doar că i-am spus: – Mi-a furat telefonul! În acel moment m-a tras spre trotuar și m-a întrebat cum s-a întâmplat și cum era îmbrăcat hoțul.  Nu știu ce i-am zis, cert este că m-a lăsat cu un coleg de al ei, în timp ce ea s-a urcat în mașina de poliție cu un alt coleg și au plecat. Nu a trecut mult timp și s-au întors.
– Acesta este telefonul dumneavoastră?
Abia atunci mi-am revenit. Telefonul meu fusese recuperat.
– Și hoțul?
– Este încătușat în mașină. Vă rugăm să mergem împreună la secția de poliție să întocmim documentele”, este o parte din mesajul apărut pe pagina de Facebook a MAI.

„Sunt făcută să pedepsesc infractorii”

Crina Eşanu are 35 de ani, a terminat Facultatea de Drept şi a cochetat cu modelingul. Aceasta a vorbit despre gestul ei şi visul pe care l-a avut de când era doar un copil, acela de a prinde infractorii:„Am făcut ceea ce am simţit atunci. Cred că oricare dintre colegii mei ar fi procedat la fel. Eram în intersecţie, la dirijare, când s-a petrecut totul. Când fata a venit la mine, n-am stat pe gânduri. Mi-a dat ceva amănunte şi am plecat după hoţ. Şi, după câteva minute, chiar l-am zărit pe trotuar. Am sărit cu colegul meu şi l-am încătuşat. Nu cred că se aştepta, pentru că aruncase deja telefonul când ne-a văzut. După ce am terminat, am lucrat un an într-un birou de avocatură. Dar simţeam că nu e locul meu, că nu sunt făcută să apăr infractori, ci mai degrabă să-i pedepsesc”, a spus Crina pentru libertatea.ro.

Ea este Crina Eşanu, poliţista, în timp ce realiza o şedinţă foto
Ea este Crina Eşanu, poliţista, în timp ce realiza o şedinţă foto
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×