Marian Godină, acuze dure la adresa procurorului care i-a amendat pe polițiștii din Slobozia

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
18/11/2018, 11:14
Marian Godină, acuze dure la adresa procurorului care i-a amendat pe polițiștii din Slobozia
Marian Godină, polițistul din Brașov care a fost de partea oamenilor legii din Slobozia care au fost amendați de un procuror pentru că au respectat întocmai legile.

Marian Godină a avut o reacție vehementă la adresa procurorului care a amendat doi polițiști. Cauza mustrării este de neimaginat. Oamenii legii l-au oprit pe acesta din cauză că avea IT-ul expirat, dar și pentru că a depășit vizita legală.

Se pare că procurorul a întârziat la serviciu din cauza oamenilor legii, motiv pentru care cei doi s-au ales cu câte 5.000 de lei scoși din buzunar. Reacția lui Marian Godină nu a întârziat să apară. Bineînțeles, acesta a fost de partea polițiștilor și în același timp de partea legii.

Marian Godină, despre procurorul care i-a amendat pe oamenii legii

Marian Godină, polițist brașovean, nu a putut sta cu mâinile în sân, așa că a reacționat în mediul online, luându-le apărarea celor care au respectat legile rutiere. Totul s-a petrecut în momentul în care un procuror din Slobozia a fost oprit de doi polițiști. Acesta nu a respectat viteza legală și avea și ITP-ul expirat. Din păcate, procurorul din Slobozia s-a simțiț lezat că i s-au adus astfel de mustrări, așa că i-a amendat pe cei doi oameni ai legii cu câte 5.000 de lei, la câteva luni după incident. „La câteva luni după ce a fost sancţionat contravenţional pentru depăşirea vitezei şi pentru ITP expirat, un procuror se gândeşte să „compună” o ordonanţă prin care îi amendează pe poliţiştii rutieri care îl sancţionaseră, cu câte 5000 de lei de căciulă. Am citit ordonanţa aseară şi am crezut că e invenţia cuiva, dar azi m-am convins că e reală. Procurorul îşi începe ordonanţa povestind la persoana întâi, iar mai apoi îşi continuă naraţiunea alternând persoana întâi cu a treia, vorbind ca Tarzan, cu diferenţa că face referire la dumnealui folosind cuvintele „magistratul procuror”.

Eu cred că ordonanţa asta reprezintă sfârşitul carierei procurorului magistrat şi aşa ar fi normal, n-ai cum să laşi asemenea specimen să lucreze în dosare penale. Dacă la faţa locului ar putea avea ca scuză faptul că şi-a pierdut cumpătul, (deşi nici asta nu ar fi o scuză) faptul că după câteva luni, în care a avut timp suficient să mediteze, tot a considerat normal să dispună amendarea poliţiştilor care l-au sancţionat, mă face să bănuiesc că testările psihologice pe care le dă regulat nu sunt chiar elocvente. Ba chiar a mai avut un răgaz în timpul în care a redactat ordonanţa aia, destul de stufoasă, timp în care măcar vreun dragon, pe care-l are probabil ca prieten imaginar, i-ar fi putut apărea la ureche, să-i dea uşor una după ceafă şi să-i şoptească: «pretenaş, ce rahaturi scrii aici, ai luat speiş?, a scris polițistul brașovean Marian Godină pe un site de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×