Polițiștii au arestat-o pe loc după ce le-a cerut să-l convingă pe iubit să o ia de soție

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
15/11/2018, 16:57
Polițiștii au arestat-o pe loc după ce le-a cerut să-l convingă pe iubit să o ia de soție
Polițiștii au arestat-o pe loc după ce le-a cerut să-l convingă pe iubit să o ceară de soție
O tânără a sfârșit în spatele gratiilor după ce le-a cerut polițiștilor să-i sune iubitul și să-l convingă să o ia de soție. O tânără din Constanța, în vârstă de 24 de ani, a ajuns după gratii în urma unei solicitări…nebunești! Fata s-a prezentat la secția de Poliție a municipiului Suceava și le-a cerut polițiștilor de acolo să-l  sune pe iubitul ei și să-l convingă să o ia de soție.

Polițiștii au constatat cu stupoare că pe numele fetei a fost emis un madat de arestare și de executare a unei pedepse de trei ani de închisoare.Tânăra a fost condamnată în luna octombrie (a.c) de Judecătoria din Constanța pentru furt calificat. Decizia este definitivă, deoarece nu a fost atacată, informează Digi24.

A implorat polițiștii să-l convingă pe iubit să o ia de nevastă

Tânăra din Constanța a fost arestată la Suceava! Pe numele ei a fost găsit un mandat de executare a unei pedepse de 3 ani de închisoare cu executare.

Cazul fetei de 24 de ani a ajuns în presa din toată România. Oamenii s-au amuzat copios pe seama subiectului, însă fata a rămas cu un gust amar, dar și…nemăritată! Tânăra nu a putut să își ducă planul la bun sfârșit. Ea a fost arestată de către polițiștii din Suceava atunci când s-a constatat că pe numele ei a fost eliberat un mandat de executare a unei pedepse de trei ani de închisoare pentru furt.

Acum, constănțeanca se află la Penitenciarul din Botoșani, departe de iubitul ei și de visul de a deveni mireasă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×