O nouă tragedie în Iran! Un autocar a căzut într-o râpă. 19 oameni și-au pierdut viața

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
09/01/2020, 13:25
O nouă tragedie în Iran! Un autocar a căzut într-o râpă. 19 oameni și-au pierdut viața GALERIE FOTO
19 oameni au murit în urma accidentului. Sursa foto - facebook

O nouă tragedie s-a produs în Iran! Cel puţin 19 persoane au murit  în urma ieşirii de pe carosabil a unui autobuz, într-o zonă muntoasă în nordul Iranului, potrivit agenţiilor iraniene de presă.

O nouă tragedie în Iran!

Accidentul, care a avut loc în noapte de miercuri spre joi, s-a soldat cu 19 morţi şi 24 de răniţi, potrivit agenţiei oficiale iraniene de presă Irna.

Totul a avut loc către ora locală 3.00 (1.30, ora României) în regiunea Savadkuh, la aproximativ 150 de kilometri nord-est de Teheran, în provincia Mazandaran.

Un autocar a căzut într-o râpă

Autobuzul asigura o legătură între Teheran şi Gonbad-e Kavus, un oraş istoric situat în apropiere de Turkmenistan şi celebru prin turnul său de cărămidă din secolul al XI-lea, clasat în Patrimoniul Mondial UNESCO.

Potrivit primelor elemente ale anchetei, scrie presa locală, frânele autobuzului ar fi cedat, iar vehiculul a căzut într-o râpă.

Vă readucem aminte că pe lângă conflictul cu Statele Unite ale Americii, iranienii au trecut printr-un cutremur și o catastrofă aviatică în ultimele ore.  Avionul Boeing 737 aparţinând companiei ucrainene Ukraine International Airlines (UIA) care s-a prăbuşit la Teheran s-a întors din drum în urma unei ”probleme”, potrivit primelor elemente ale anchetei iraniene

Avionul a dispărut de pe ecranele radarelor după două minute de zbor atunci când a atins o altitudine de 8.000 de picioare (aproximativ 2.400 de metri).

Însă ”pilotul nu a transmis niciun mesaj radio cu privire la circumstanţe neobişnuite”, a anunţat în noaptea de miercuri spre joi Organizaţia Aviaţiei Civile (CAO) iraniene.

”Potrivit unor martori oculari (…) un incendiu a fost observat în avion şi a crescut în intensitate”, se arată în acest prim raport preliminar de anchetă al CAO.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×