O nouă tragedie în Iran! Un autocar a căzut într-o râpă. 19 oameni și-au pierdut viața

Alex Năstase  
înStiri de ultima ora
09/01/2020, 13:25
O nouă tragedie în Iran! Un autocar a căzut într-o râpă. 19 oameni și-au pierdut viațaGALERIE FOTO
19 oameni au murit în urma accidentului. Sursa foto - facebook

O nouă tragedie s-a produs în Iran! Cel puţin 19 persoane au murit  în urma ieşirii de pe carosabil a unui autobuz, într-o zonă muntoasă în nordul Iranului, potrivit agenţiilor iraniene de presă.

O nouă tragedie în Iran!

Accidentul, care a avut loc în noapte de miercuri spre joi, s-a soldat cu 19 morţi şi 24 de răniţi, potrivit agenţiei oficiale iraniene de presă Irna.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Totul a avut loc către ora locală 3.00 (1.30, ora României) în regiunea Savadkuh, la aproximativ 150 de kilometri nord-est de Teheran, în provincia Mazandaran.

Un autocar a căzut într-o râpă

Autobuzul asigura o legătură între Teheran şi Gonbad-e Kavus, un oraş istoric situat în apropiere de Turkmenistan şi celebru prin turnul său de cărămidă din secolul al XI-lea, clasat în Patrimoniul Mondial UNESCO.

Potrivit primelor elemente ale anchetei, scrie presa locală, frânele autobuzului ar fi cedat, iar vehiculul a căzut într-o râpă.

Vă readucem aminte că pe lângă conflictul cu Statele Unite ale Americii, iranienii au trecut printr-un cutremur și o catastrofă aviatică în ultimele ore.  Avionul Boeing 737 aparţinând companiei ucrainene Ukraine International Airlines (UIA) care s-a prăbuşit la Teheran s-a întors din drum în urma unei ”probleme”, potrivit primelor elemente ale anchetei iraniene

Avionul a dispărut de pe ecranele radarelor după două minute de zbor atunci când a atins o altitudine de 8.000 de picioare (aproximativ 2.400 de metri).

Însă ”pilotul nu a transmis niciun mesaj radio cu privire la circumstanţe neobişnuite”, a anunţat în noaptea de miercuri spre joi Organizaţia Aviaţiei Civile (CAO) iraniene.

”Potrivit unor martori oculari (…) un incendiu a fost observat în avion şi a crescut în intensitate”, se arată în acest prim raport preliminar de anchetă al CAO.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×