Oana Cuzino e distrusă! AMANTA fostului soţ jubilează! GALERIE FOTO. Ce transformare după divorţ! DE NERECUNOSCUT! Imagini uluitoare! 30 de kilograme…

Mirela Apostol   
în Hotnews
20/12/2015, 16:00
Oana Cuzino e distrusă! AMANTA fostului soţ jubilează! GALERIE FOTO. Ce transformare după divorţ! DE NERECUNOSCUT! Imagini uluitoare! 30 de kilograme… GALERIE FOTO
Oana Cuzino a devenit faimoasă pentru emisiune ”Ce se întâmplă doctore”

Trecut deja de vârsta de 60 de ani, omul de afaceri Yoav Shtern, fostul soţ al Oanei Cuzino (45 de ani), şi-a refăcut rapid viaţa sentimentală după divorţul de vedeta Pro TV, cu ajutorul Cătălinei Popescu, o fată de oraş la vreo 50 de anişori.

Ea e o femeie din generaţia Danei Săvuică, a Mihaelei Rădulescu şi a lui Janine, care însă continuă să reziste pe piaţă şi chiar să arate foarte bine. Cătălina este cea care a reuşit să îl facă pe Shtern să slăbească foarte mult, aproximativ 30 de kilograme.

Cu ajutorul unei operaţii de micşorare a stomacului probabil, pentru că Yoav a slăbit în timp record, ceea ce cu Oana Cuzino, specialist în nutriţie, nu a reuşit în 12 ani de căsnicie. Pozele de faţă, făcute la o terasă de fiţe de pe malul Lacului Snagov, ne arată un Yoav Shtern de nerecunoscut, în sensul că a slăbit enorm şi, implicit, acum arată mult mai bine.

În paralel cu procesul de partaj pe care încă îl are cu fosta soţie, Yoav Shtern îşi continuă procesul de reconstrucţie interioară împreună cu Cătălina Popescu. În aceste poze îi vedem pe ce doi sărutându-se în public, fiind primul sărut al lor imortalizat de paparazzi, dovadă că nu îşi mai ascund relaţia, şi nici n-ar avea de ce.

Oana Cuzino şi Yoav Shtern au divorţat anul trecut, după 12 ani de căsnicie

Pe 4 august, anul trecut, Oana Cuzino a depus actele de divorţ, a anunţat divorţul de Yoav Sthern, cel care i-a fost soţ 12 ani, printr-un comunicat sec de presă. “Am hotărât de comun acord să divorţăm, însă vom fi în continuare prieteni, confidenţi, părinţii copilului nostru. Naomi este un copil mare, care înţelege situaţia şi care ştie că se va bucura de la fel de multă dragoste şi timp petrecut alături de noi. Continuăm să ne respectăm reciproc, în virtutea faptului că am dezvoltat principii comune de viaţă, am clădit lucruri frumoase şi am crezut unul în altul.”, este o parte din comunicatul de presă.

În februarie 2015, divorţul dintre cei doi a devenit oficial, iar cei doi au custodie comună asupra fiicei lor, Naomi. Judecătorii au decis ca Naomi să locuiască împreună cu mama sa, iar tatăl îi va plăti lunar pensie de întreţinere de 1000 de euro, plus jumătate din cheltuielile acesteia cu taxele şcolare şi pregătirea extraşcolară.

Oana nu vrea să îi lase nimic lui Yoav din fabuloasa lor avere

Shtern este un om de afaceri bogat şi multe dintre averile dobândite în cei 12 ani de căsnicie au fost trecute pe numele soţiei, pentru că el nu este cetăţean român. Dacă la soţie a putut renunţa, Shtern nu poate renunţa la milioanele de euro îngropate în zecile de hectare de teren achiziţionate în proximitatea Bucureştiului, şi care, în acte, o au proprietară pe Oana Cuzino, pentru că nu puteau fi achiziţionate decât de un cetăţean român, el fiind israelian. Iniţial, vedeta Pro TV, a câştigat procesul de divorţ, toate bunurile obţinute în timpul căsătoriei, revenindu-i ei.

Totuşi, procesul de partaj este încă pe rol, pentru că afaceristul israelian a contestat prima decizie a Tribunalului Bucuresti privitoare la “partaj bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial/ indisponibilizare bunuri imobile”, aşa că, judecătorii au reluat speţa. Yoav Shtern a cerut şi emiterea unei decizii judecătoreşti prin care fosta lui soţie să nu poată vinde nici măcar una din proprietăţile obţinute în timpul căsătoriei cu el. Dar nici ea nu doreşte asta, declarând că vrea ca toată averea să îi rămână fiicei lor.

Oana Cuzino (45 de ani), scoasă din grila PRO TV

Oana Cuzino rămas, la vârsta de 45 de ani, fără emsiunea de la Pro Tv care a consacrat-o. „Ce se întâmplă doctore” va fi scoasă din grilă de anul viitor, astfel că ediţia de sâmbătă (19 decembrie) va fi ultima în care frumoasa prezentatoare le va mai da telespectatorilor sfaturi medicale. 

Deşi prezentatoarea „Ce se intampla, doctore?” de la Pro Tv este gazda emisiunii de peste 13 ani, „vechimea” nu este importantă pentru noua conducere a staţiei din Pache Protopopescu.
Surse din interiorul postului au declarat pentrtu Click! că emisiunea frumoasei prezentatoare va fi scoasă din grilă.

„În ultimii ani, Oana Cuzino a lucrat mai mult singură la acest proiect tv. În echipa ei se mai află un singur reporter-redactor care o ajută să-şi realizeze emisiunea, însă acum s-a decis să nu se mai aloce deloc bani pentru noi ediţii. Nu se ştie încă dacă Oana Cuzino va fi păstrată în trust şi i se va da pe mână un nou proiect tv sau va fi pusă pe liber”.

Sursa: spy.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×