O vedetă TV, pusă pe LIBER! Emisiunea sa a fost scoasă din grilă, după 13 ani

Mirela Apostol   
în Hotnews
16/12/2015, 14:41
O vedetă TV, pusă pe LIBER! Emisiunea sa a fost scoasă din grilă, după 13 ani

Cu un ochi râde, cu altul plânge! Oana Cuzino (44 de ani) a câştigat procesul cu fostul ei soţ care i-a adus câteva milioane de euro în cont, însă a rămas fără emsiunea de la Pro Tv care a consacrat-o. „Ce se întâmplă doctore” va fi scoasă din grilă de anul viitor, astfel că ediţia de sâmbătă (19 decembrie) va fi ultima în care frumoasa prezentatoare le va mai da telespectatorilor sfaturi medicale.

Oana Cuzino este personalitatea medicală cu expunere în media cu cea mai mare credibilitate din România, dar acest lucru nu valorează, se pare, mare lucru pentru şefii ei. Deşi prezentatoarea „Ce se intampla, doctore?” de la Pro Tv este gazda emisiunii de peste 13 ani, „vechimea” nu este importantă pentru noua conducere a staţiei din Pache Protopopescu.

Surse din interiorul postului au declarat pentrtu Click! că emisiunea frumoasei prezentatoare va fi scoasă din grilă. „În ultimii ani, Oana Cuzino a lucrat mai mult singură la acest proiect tv. În echipa ei se mai află un singur reporter-redactor care o ajută să-şi realizeze emisiunea, însă acum s-a decis să nu se mai aloce deloc bani pentru noi ediţii. Nu se ştie încă dacă Oana Cuzino va fi păstrată în trust şi i se va da pe mână un nou proiect tv sau va fi pusă pe liber”, au spus aceleaşi surse pentru Click!

Divorţul a îmbogăţit-o pe Oana Cuzino

Dacă pe plan profesional lucrurile nu sunt tocmai roz, financiar vedeta Pro Tv stă foarte bine. Oana Cuzino i-a dat o lovitură grea fostului ei soţ. Prezentatoarea a câştigat în urmă cu doar câteva luni procesul cu Yoav Stern, iar acest lucru i-a adus în cont câteva milioane bune de euro.

Oana Cuzino a depus cererea de divorţ în luna august a anului trecut. În septembrie, soţul vedetei a înaintat o cerere de partaj, numai că Tribunalul Bucureşti a resprins apelul formulat de omul de afaceri în acest proces. Astfel, Oana Cuzino rămâne propietara a 33 de hectare de teren pe care afaceristul le-ar fi cumpărat pe numele fostei soţii în urmă cu mai bine de zece ani. Pe atunci, cetăţenii străini nu puteau să achiziţioneze pământ în România.

Tranzacţia a fost evaluată la momentul respectiv la 1,7 milioane de euro, dar, cum valoarea terenurilor a crescut, cele 33 de hectare înseamnă nu mai puţin de 8 milioane de euro. Avocaţii lui Stern ceruseră şi o decizie prin care Oana să nu poată vinde nici una dintre proprietăţile obţinute în timpul căsătoriei, însă aceeaşi magistraţi au respins cererea ca nefondată. Nu se cunoaşte exact averea omului de afaceri israelian, dar zvonurile spun că numai ceasurile deţinute ar valora un milion de euro, la care se pot adună vila în care au locuit cei doi (circa 3 milioane de euro, şi maşinile de lux, printre care se numără un Porsche, un McLaren MP4-12 C şi un Rolls-Royce). Oana Cuzino şi Yoav Stern au împreună o fetiţă pe nume Naomi. Scandalul divorţului a izbucnit anul trecut după 12 ani de mariaj.

Vedeta lucrează la Pro Tv de 13 ani
Oana Cuzino este medic primar geriatru şi doctor în ştiinte medicale. Oana Cuzino este director editorial al revistei lunare „Ce se întîmplă, doctore?”. În anul 2000, vedeta şi-a făcut debutul ca scriitor prin publicarea romanului „Dincolo de prezent” apărut la Editura Lucman. În 2003 a publicat o a doua carte, inspirată de experienţa de proaspată mamică „Sunt gravidă, ce sa fac?”, publicată la editura Cartea de buzunar. În iulie 2006 lansează o nouă carte dedicată ingrijirii şi sănătăţii „Frumuseţea nu este o misiune imposibilă”, realizată în colaborare cu un estetician renumit din SUA, Luciana Stanciu.

Debutul în presă a avut loc în 1998 ca jurnalist la cotidianul „Naţional”. De asemena, Oana a colaborat şi cu ziarul „Gardianul” unde semna o rubrică medicală săptămânală. Primul contact cu televiziunea s-a produs în 1999 la postul public de televiziune unde a prezentat o emisiune pe teme medicale timp de 3 ani. Din toamna lui 2002, Oana Cuzino prezintă emisiunea matinală „Ce se întâmplă, doctore?”, dar şi ediţia de weekend a emisiunii. Oana Cuzino-Stern este divorţată şi are o fetiţă, Naomi.

Sursa: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×