O nouă emisiune la Pro TV. Ce este Shark Thank și cine va participa la acest show

Dan Suta   
în Stiri mondene
14/05/2019, 11:40
O nouă emisiune la Pro TV. Ce este Shark Thank și cine va participa la acest show GALERIE FOTO
Shark Tank este un format american de televiziune. Foto: CNBC.COM

PRO TV a achiziționat unul din cele mai de succes formate din Statele Unite ale Americii. Este vorba despre Shark Tank, un show de antreprenoriat în care oamenii simpli încearcă să convingă ”rechinii” din lumea afacerilor că ideea lor de business merită să treacă mai departe. Un astfel de format a avut și TVR 2 acum câțiva ani.

Acela se numea ”Arena leilor”, iar regulile erau, în mare parte asemănătoare. Un grup de oameni de afaceri constituia juriul, iar aceștia aprobeau afacerile celor care se luptau pentru finanțare. În SUA, emisiunea a ajuns la cel de-al zecelea sezon. Antreprenorii în căutare de investiții se prezintă în fața celor care îi pot ajuta, scrie paginademedia.ro.

Aceștia trebuie să recurgă la tacticile câștigătoare. Nu contează doar cât de fezabilă poate fi o afacere, ci mai ales cum reușesc concurenții să îi convingă pe investitori, căci aici e nevoie de o comunicare bună și multă carismă. Producția cu care PRO TV vrea să dea lovitura este în faza de proiect, în etapa preselecțiilor.

Românii se pot prezenta la acest show cu orice idee de afacere și, cel mai probabil, vor fi acceptate cele mai interesante business-uri ori cele care nu sunt foarte bine dezvoltate în țara noastră. Ultimul sezon Arena leilor, de pe TVR 2, a fost difuzat în anul 2013, iar de atunci postul public nu a mai făcut vreo altă ediție.

PRO TV nu a comunicat încă nimic oficial despre această emisiune și nici care vor fi membrii juriului. Cel mai probabil postul de pe Pache Protopopescu va apela la persoane influente din lumea afacerilor, la antreprenori care au dovedit ceva în România. Este foarte posibil ca acest show să se difuzeze în lunile următoare, după încheierea preselecțiilor.

Unul dintre antreprenorii care a fost jurat la Arena leilor este celebrul Marius Ghinea, cel care a analizat fără milă afacerile concurenților.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×