Live Stream serialul Vlad, pe Pro TV – Episodul 12

Dan Suta   
în Stiri mondene
13/05/2019, 20:18
Live Stream serialul Vlad, pe Pro TV – Episodul 12
Discuție emoționantă în noul episod, între Vlad și Petre. Sursa foto: PRO TV

Noul episod din serialul Vlad va fi putea fi urmărit de fani astăzi, 13 mai, de la ora 20:30, pe PRO TV. Postul difuzează episodul cu numărul 12 din pelicula care a cucerit românii încă de la debut. Împotriva lui Vlad (Adi Nartea) Miky și Barbu pun la cale un plan al cărui deznodământ îl vom vedea diseară, în noul episod.

Live Stream Online serialul Vlad: Eliza și Ștefan, la cuțite

În episodul 12, Vlad își ia rămas bun de la Petre, iar Leo este hotărât să plece și să fie liber. Pe de altă parte, Ștefan face tot posibilul să nu o dezamăgească pe Eliza. Va căuta bani și în piatră seacă, mai ales că Vlad îl presează să ia o hotărâre cu privire la afacerile pe care protagonistul le are la orizont.

Ștefan trece prin momente dificile în căutarea finanțelor. Se lovește de multe refuzuri, iar tensiunea pe care o simte din cauza presiunii și a timpului care trece în defavoarea lui va ține cu sufletul la gură telespectatorul în cel de-al 12-lea episod. Reușește sau nu să facă rost de bani, până la urmă? Răspunsul va fi dat de noul episod.

Episodul 12, difuzat la ora 20.30. Sursa foto: PRO TV

Serialul Vlad, episodul 12: Despărțire emoționantă între Vlad și Petre

Vlad pleacă apoi într-o vacanță și îl înștiințează pe Petre. Cei doi își iau rămas bun după ce se întâlnesc și povestesc la mormântul lui Adrian. Este interesant de văzut cum va reacționa Maria când va afla că Vlad a ales să plece. În episodul de azi, discuția pe care o vor purta Vlad și Petre va fi una extrem de emoționantă, atingând unul din punctele culminante ale sezonului.

Tensiunea va crește între Eliza și Ștefan. Lucrurile se complică și mai tare atunci când Eliza, într-un acces total de furie îi mărturisește lui Ștefan că Matei nu este fiul lui. Lovit în suflet, Ștefan se reculege în brațele Carlei, la care fuge să povestească prin ce a trecut. Carla va fi cea care îl va ajuta să treacă peste.

În episodul de la ora 20:30 telespectatorii vor vedea cum ajunge Roxana din nou în patul lui Vlad și dacă Leo va reuși să îl omoare în cele din urmă pe Vlad și pe toți aliații săi. Serialul Vlad este difuzat de PRO TV în fiecare luni, de la ora 20:30, imediat după Știrile PRO TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×