O nouă despărțire între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi? Ce se întâmplă în relația celor doi

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
26/07/2019, 13:33
O nouă despărțire între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi? Ce se întâmplă în relația celor doi
Alex Bodi a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu. Sursa foto: viva.ro

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au afișat weekend-ul trecut la un eveniment de fashion din Capitală, iar acum se pare că cei doi și-au spus „Adio”. Nu se cunoaște motivul pentru care cei doi îndrăgostiți au decis să-și spună ”Pa”.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au spus din nou ”Adio”?

Relația de iubire dintre Bianca Drăgușanu și afaceristul Alex Bodi a fost presărată mereu cu certuri, scene de gelozie și zeci de despărțiri care au fost urmate de tot atâtea împăcări. La doar câteva zile după ce s-au afișat într-un club de fițe din București Bianca Drăguțanu și Alex Bodi au decis să meargă pe drumuri separate.

Când toți credeau că relația de dragoste dintre afacerist și Bianca Drăguțanu merge mai bine ca niciodată și că se îndreaptă spre căsătorie, iată că lucrurile stau cu totul altfel. Alex Bodi și ”blonda lui Bote” și-au spus din nou adio. Extravagantul afacerist a fost cel care a confirmat despărțirea, relatează spynews.ro.  Este a patra oară când cei doi îndrăgostiți iau o pauză de la relația cu nădăbăi.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au o relație cu năbădăi
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit pentru a patra oară. Sursa foto: bzi.ro

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, o relație controversată

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au mai despărțit la începutul lunii iulie după ce blonda a plecat într-un weekend la mare alături de prietene și s-a întors acasă, în București cu un bărbat necunoscut. Șoferul care o aducea în Capitală pe fosta ”blondă a lui Bote” a fost oprit de polițiștii din Fetești, fiind depistat de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive.

La momentul respectiv Alex Bodi a luat decizia de a pune capăt relației cu Bianca Drăgușanu. „Noi discutăm mai intens. Ca să ne împăcăm, nu vorbim un pic și lăsăm lucrurile așa. Suntem super încăpățânați amândoi. Ea nu lasă de la ea, eu nu las de la mine. (…). Se poate să avem tensiuni, să ne certăm și să facă cineva o glumă și să ieșim din starea aia. Ca și la incendii, se potolesc lucrurile, dar e periculos”, potrivit cancan.ro.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×