Ce spune Alex Bodi despre despărțirea de Bianca Drăgușanu: “Eu îi accept decizia”

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
09/07/2019, 10:06
Ce spune Alex Bodi despre despărțirea de Bianca Drăgușanu: “Eu îi accept decizia” GALERIE FOTO
Alex Bodi a vorbit despre despărțirea de Bianca Drăgușanu

Ce spune Alex Bodi despre despărțirea de Bianca Drăgușanu! Alex Bodi, iubitul Biancăi Drăgușanu, a vorbit pentru prima dată despre incidentul în care a fost implicată iubita lui și despre escapada la mare a Biancăi, despre care poate nici nu ar fi aflat, dacă polițiștii nu trăgeau pe dreapta mașina în care se afla Bianca Drăgușanu.

Ce spune Alex Bodi despre despărțirea de Bianca Drăgușanu

Mai mult, șoferul cu care se întorcea Bianca Drăgușanu în București a fost testat de polițiști pentru substanțe interzise, iar testele au ieșit pozitive! Așadar, interlopul cu care se afla Bianca Drăgușanu a consumat droguri, înainte de a se urca la volan! Acesta este membru al temutului clan Kalu, din București.

La o zi distanță după ce frumoasa blondă a fost protagonista întâmplării de pe autostradă, Alex Bodi, iubitul acesteia, a făcut mărturisiri uluitoare despre incident, pentru cancan.ro.

Alex Bodi despre despărțirea de Bianca Drăgușanu
Alex Bodi vorbeste despre despărțirea de Bianca Drăgușanu

”A acționat ca o femeie singură. S-a dus cu prietenele la mare”

”Eu nu sunt în măsură să comentez ce a făcut Bianca și nici nu-l cunosc pe băiatul respectiv. Dacă ea a crezut că e OK să meargă cu el, este treaba ei. Am vorbit cu ea. Mi-a zis că ea nu-l cunoștea pe băiatul acela. S-au văzut pe la mare și, când ea a decis să meargă la București, el s-a oferit să o ducă acasă. Punct!”, a declarat Alex Bodi.

Mai mult decât atât, musculosul afacerist a ținut să clarifice zvonurile din ultima perioadă conform cărora relația cu sexoasa Bianca ar fi ajuns la final.

„De data asta nu ne-am certat. Eu am fost plecat, ea în țară, dar nu pot să zic că ne-am certat. A zis Bianca că este o femeie singură?! Dacă ea a afirmat public faptul că este o femeie singură, eu îi accept decizia. Bine, acum a acționat ca o femeie singură. S-a dus cu prietenele la mare. S-a dus și s-a distrat”, a mai spus Alex Bodi. Bianca Drăgușanu urmează să fie audiată de procurori în cazul consumului de droguri al interlopului Marco Kalu!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×