O navă cu peste 14.000 de oi la bord se scufundă în portul Midia VIDEO. Autoritățile au salvat doar două mioare

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
24/11/2019, 16:12
O navă cu peste 14.000 de oi la bord se scufundă în portul Midia VIDEO. Autoritățile au salvat doar două mioare
O navă cu peste 14.000 de oi la bord se scufundă în portul Midia. Sursa foto: ct100.ro

Alertă în portul Midia, unde o navă plină cu oi este în pericol de scufundare! Nava Queen Hind, sub pavilion Palau, este răsturnată și este în pericol iminent de scufundare! Aceasta a fost construită în 1980, are 84,51 metri lungime și 13,5 metri lățime, potrivit ct100.ro.

UPDATE: Autoritățile au reușit să salveze până acum doar două oi! Se încearcă salvarea și celorlalte mioare care mai sunt în viață, dintre cele 14.ooo!

O navă cu peste 14.000 de oi la bord se scufundă în portul Midia

„Avem un apel 112 cu privire la faptul că, în Portul Midia, la cheul de nord, o navă sub pavilion Palau, încărcată cu 14.600 de oi, s-a răsturnat pe o parte. Un membru de echipaj a căzut peste bord, acesta fiind salvat, în prezent i se acordă îngrijiri medicale. Restul echipajului de pe navă a fost adus în siguranță la mal. Facem mențiunea că manevrele în port nu au fost afectate”, a declarat Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.

Nava a avut a bord și 22 de membri ai echipajului, care au fost deja salavați de autoritățile portuare. Unul dintre marinari a ajuns la spital cu șoc hipotermic, după ce a căzut peste bord din nava care stă se scufunde, potrivit purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.

Membrii echipajului au fost salvați de autoritățile portuare

„Este vorba despre aproximativ 14 mii oi, dar și cu 22 de persoane membre ale echipajului, care s-a răsturnat în portul Midia Năvodari. Imediat au fost trimise la fata locului o ambulanta saj, o autospecială și container multi risc, o ambarcațiune.

Din primele informații toți membrii echipajului au fost salvati. Acțiunea este în dinamica. O persoana este în soc hipotermic, este preluata de SAJ și transportata la spital”, au precizat reprezentanții ISU Dobrogea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×