O mai ştii pe actriţa din Xena? Cum arată Lucy Lawless, la 24 de ani de la apariţia serialului

Dan Suta   
în Stiri mondene
21/07/2019, 18:26
O mai ştii pe actriţa din Xena? Cum arată Lucy Lawless, la 24 de ani de la apariţia serialului GALERIE FOTO
Lucy Lawless a devenit celebră datorită rolului din Xena. Sursa foto: gabicelebrity.wordpress.com

Au trecut 24 de ani de la apariția serialului Xena, cel difuzat și în România în urmă cu ceva timp, iar actrița Lucy Lawless a fentat cu brio trecerea timpului. Actrița neo-zeelandeză are 51 de ani, însă nimeni nu îi dă această vârstă.

Lucy Lawless are 51 de ani și e de nerecunoscut

Lucy este una dintre emblemele anilor 90. Cea mai cunoscută producție, cea care i-a asigurat faima pentru tot restul vieții, a fost „Xena, prințesa războinică”. Niciun alt serial sau film nu a egalat producția care ne-a marcat copilăria, fapt pentru care și astăzi, la orice eveniment s-ar prezenta, Lucy este comparată inevitabil cu personajul Xena.

Lawless a mai jucat și în alte producții sonore precum „Spartacus” sau „Ash împotriva răului”, însă în ciuda succesului de care s-au bucurat acestea, nu au putut egala fenomenul Xena. În toți acești ani, 24, Lucy a trecut prin multe schimbări. Cea mai evidentă este cea fizică și asta pentru că mulți nu ar recunoaște-o dacă ar vedea-o pe stradă.

Lucy Lawless s-a făcut blondă. Sursa foto: Instagram Lucy Lawless

Actrița a fost arestată în urmă cu câțiva ani

Actrița a scăpat de breton și s-a făcut blondă. S-a îngrășat și arată parcă mai tânără și mai viguroasă ca niciodată. Aceasta e în continuare o apariție sexy chiar dacă are 51 de ani. Mulți spun că de vină pentru felul în care arată este gena ei și faptul că se trage din Noua Zeelandă, țară despre ai cărei cetățeni se zice că nu îmbătrânesc niciodată.

În urmă cu ceva timp, Lucy a avut niște probleme cu legea. A fost arestată pentru că ar fi călcat pe o proprietate privată, dar apoi a fost eliberată. „Am trei copii. Singurul meu motiv biologic pentru care mă aflu pe această planetă este să mă asigur că ei vor putea să crească, dar nu vor putea face acest lucru într-un mediu murdar și poluat. Trebuie să luăm poziție împotriva acestor lucruri, atât timp cât încă mai putem să o facem”, a spus acum ceva ani Lucy.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×