În ce telenovele a jucat Edith Gonzalez. Cât de frumoasă era actrița în tinerețe. GALERIE FOTO

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
14/06/2019, 13:49
În ce telenovele a jucat Edith Gonzalez. Cât de frumoasă era actrița în tinerețe. GALERIE FOTO GALERIE FOTO
Actrița, Edith Gonzales a jucat și într-o telenovelă românească, în anul 2007, în „Inimă de țigan” Sursa foto: us.hola.com

Actrița de origine mexicană, Edith Gonzalez a murit la vârsta de 54 de ani, pe 13 iunie 2019 după ce a pierdut lupta cu cancerul. Actrița a fost diagnosticată cu cancer ovarian în anul 2016, iar un an mai târziu părea optimistă și chiar dădea semne că se recuperează. Însă starea de sănătate a artistei s-a înrăutățit într-un ritm galopant în ultimele săptămâni și din păcate, a murit într-un spital din Ciudad de Mexico.

Care sunt telenovelele în care a jucat actrița, Edith Gonzales

Actrița, Edith Gonzalez s-a născut pe 10 decembrie 1964 și era foarte cunoscută în telenovelele din anii 90. A debutat la vârsta de doar 4 ani sub îndrumarea tatălui său, Efrain González, contabil de meserie, în telenovela „Cosa juzgada”. Toată copilăria a petrecut-o pe platourile de filmare. Avea 5 ani când Edith și-a început cariera artistică și a început să participe la programe de televiziune după ce producătorii programului Siempre en Domingo”, i-au surprins chipul. Astfel , a ajuns să fie remarcată de actorii Rafael Baledon și Martha Roth, care căutau la momentul respectiv o fetiță blondă. La scurt timp, Edith Gonzalez s-a integrat în programul pe care respectivii actori îl filmau atunci.

La vârsta de 8 ani actrița a jucat în filmul El rey de las gorillas”. La doar 13 ani, Edith Gonzales a cunoscut gustul succesului cu rolul din „Los ricos también lloran (Și bogații plâng)”, telenovelă în care a jucat alături de celebra Veronica Castro. Rolul din „Inimă sălbatică / Corazon Salvaje” (1993) i-a adus apreciere și celebritate, fiind una dintre cele mai iubite telenovele a tuturor timpurilor. În „Inimă sălbatică” a jucat alături de regretatul Eduardo Palomo, iar celebritatea sa a devenit cunoscută și în România, unde telenovela a fost urmărită de milioane de oameni, după anul 1990.

Cinci ani mai târziu, în 1998, Edith a jucat rolul unei femei ușoare, seducătoare și posesive în „Aventurera”(1998), telenovelă produsă de Carmen Salinas. În 2001 actrița a jucat un rol memorabil care va rămâne în istorie, în  „Salome”, telenovelă care i-a adus succes fiind difuzată în peste 20 de țări din întreaga lume. În timpul filmărilor telenovelei „Pădurea blestemată” (Mujer de Madera) din 2004 unde a jucat un rol principal, actrița a rămas însărcinată și a părăsit platoul de filmare. Rolul lui Edith a fost preluat de actrița Ana Patricia Rojo. Edith Gonzalez a născut pe 17 august 2004, o fetiță, pe nume Constanza, dar identitatea tatălui a rămas mult timp un mister. Mai târziu, presa mexicană a aflat că tatăl micuței este un prieten apropiat al actriței, Santiago Creel. După ce a stat 2 ani departe de camerele de filmare, actrița a revenit la filmări în telenovela „Mundo de fieras” ( O lume a fiarelor), unde a jucat un rol negativ alături de Gaby Espino și Michelle Vieth.

Actrița, Edith Gonzales a jucat în numeroase filme și telenovele
Edith Gonzales a jucat rolul memorabile care au rămas în istoria telenovelelor. Rolul din „Salome”i-a adus succes și renume mondial
Sursa foto: clickpentrufemei.ro

Edith Gonzales a jucat într-un film românesc

În anul 1999, Edith Gonzalez a renunțat la scurt timp la cariera actoricească și a plecat la Paris, în Franța unde a studiat limba franceză și balet. Este una dintre puținele actrițe care au pus accent pe studii și care au studiat la Institutul Lee Strasberg din Los Angeles și la Universitatea Sorbona din Paris. De-a lungul timpului actrița a refuzat numeroase roluri de duzină, iar în data de 19 octombrie 2007 a filmat în telenovela „Inimă de țigan” unde a primit rolul unui faimoase producătare care a ajuns în țara noastră pentru a se informa despre tradițiile și obiceiurile țiganilor. Telenovela s-a difuzat la Acasă TV și a fost o producție Mediapro Pictures.

Frumoasa actriță a jucat alături de marii actori de pe scena teatrului românesc: Gheorghe Dinică, Florina Cercel și Marin Moraru. Personajul interpretat de Edith Gonzalez se numea Diana de Aragon și se pare că, actriței i-a plăcut rolul jucat, personjul său îndrăgostindu-se de un beleuș care i-a adus aminte actriței de un episod care a marcat-o pe vremea când era doar o adolescentă. Când aveam 15 ani m-a impresionat foarte mult o fetiţă de 3 ani din Guatemala, părăsită de mama ei. Am ajuns la un orfelinat unde era ea cu frăţiorul ei şi când am intrat m-a strâns în braţe foarte tare şi timp de 2 ore cât am stat acolo nu s-a dezlipit de mine, povestea Edith González.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×