A murit Christian Bach, una dintre cele mai cunoscute actriţe din telenovele! Anunţul trist al familiei

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
01/03/2019, 10:53
A murit Christian Bach, una dintre cele mai cunoscute actriţe din telenovele! Anunţul trist al familiei GALERIE FOTO
A murit Christian Bach, una dintre cele mai cunoscute actriţe din telenovele

A murit Christian Bach, una dintre cele mai cunoscute actriţe din telenovele. Decesul vine la aproape un an de la retragerea din activitate, în urma unor probleme de sănătate. Anunțul trist a fost făcut de familie, prin intermediul unui comunicat. Actrița a încetat din viață la vârsta de 59 de ani.

A murit Christian Bach, una dintre cele mai cunoscute actriţe din telenovele

Deși Christian Bach a murit pe data de 26 februarie, anunțul familiei a venit abia acum. „Dintotdeauna a fost dorința ei să păstreze problemele personale și familiare doar pentru noi, pentru a putea duce o viață normală, diferită de cea profesională, care presupune expunere mediatică. Această viață profesională ne determină azi să împărtășim cu voi această mare pierdere pe care a suferit-o familia noastră”, se arată în comunicatul făcut public de familie după moartea actriței.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Christian Bach s-a născut în Argentina, pe 9 mai 1959. După ce a studiat dreptul, a plecat în Mexic pentru a deveni actriță de telenovele și a ajuns să joace în Și Bogații Plâng, Stăpâna, Impostoarea, Destine Furate și multe alte filme de acest gen.

Christian bach a jucat în 20 de telenovele
Christian bach a jucat în 20 de telenovele

Christian Bach a murit la vârsta de 59 de ani

Christian Bach a fost căsătorită cu producătorul Humberto Zurita, cu care a avut doi fii, pe Emiliano Zurita și Sebastian Zurita. Puțini știu că în primele sale apariții în telenovele, vocea actriței a fost dublată pentru a ascunde accentul puternic argentinian. Christian Bach a jucat în 12 filme și 20 de telenovele în întreaga sa carieră.

Închide ×