A murit Christian Bach, una dintre cele mai cunoscute actriţe din telenovele! Anunţul trist al familiei

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
01/03/2019, 10:53
A murit Christian Bach, una dintre cele mai cunoscute actriţe din telenovele! Anunţul trist al familiei GALERIE FOTO
A murit Christian Bach, una dintre cele mai cunoscute actriţe din telenovele

A murit Christian Bach, una dintre cele mai cunoscute actriţe din telenovele. Decesul vine la aproape un an de la retragerea din activitate, în urma unor probleme de sănătate. Anunțul trist a fost făcut de familie, prin intermediul unui comunicat. Actrița a încetat din viață la vârsta de 59 de ani.

A murit Christian Bach, una dintre cele mai cunoscute actriţe din telenovele

Deși Christian Bach a murit pe data de 26 februarie, anunțul familiei a venit abia acum. „Dintotdeauna a fost dorința ei să păstreze problemele personale și familiare doar pentru noi, pentru a putea duce o viață normală, diferită de cea profesională, care presupune expunere mediatică. Această viață profesională ne determină azi să împărtășim cu voi această mare pierdere pe care a suferit-o familia noastră”, se arată în comunicatul făcut public de familie după moartea actriței.

Christian Bach s-a născut în Argentina, pe 9 mai 1959. După ce a studiat dreptul, a plecat în Mexic pentru a deveni actriță de telenovele și a ajuns să joace în Și Bogații Plâng, Stăpâna, Impostoarea, Destine Furate și multe alte filme de acest gen.

Christian bach a jucat în 20 de telenovele
Christian bach a jucat în 20 de telenovele

Christian Bach a murit la vârsta de 59 de ani

Christian Bach a fost căsătorită cu producătorul Humberto Zurita, cu care a avut doi fii, pe Emiliano Zurita și Sebastian Zurita. Puțini știu că în primele sale apariții în telenovele, vocea actriței a fost dublată pentru a ascunde accentul puternic argentinian. Christian Bach a jucat în 12 filme și 20 de telenovele în întreaga sa carieră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×